Persoane interesate

joi, 30 octombrie 2014

Mi-e dor de ochii tăi frumoşi




Te văd, iubito-ncet că vii,
Cu ochi strălucind  de fericire
De mană acuma tu mă ei
Să-mi spui că dragostea nu piere!
 
Mi-e dor de ochii tăi frumoşi
Şi-as vrea să-i mai sărut odată,
Sa te mai aud încet  şoptind:
Iubitule mai vreau odată... 


10 comentarii:

  1. Mi-e dor de ochii tăi frumoşi ...Iubirea ta adancă şi a a cuiva pentru tine îţi dă putere El şi ea când se iubesc profund şi adevărat sunt cei mai fericiţi oameni din lume.
    Fericirea ştie să se strecoare, trebuie doar să o primeşti cu braţele deschise,
    în inima ta caldă, iubitoare.
    Poemul tău transmite profunzimea gândurilor tale, Tony, în versuri , imagini şi muzică. Cu admiraţie şi preţuire pentru tot ceea ce dăruieşti!

    RăspundețiȘtergere
  2. In ochi citesti iubirea... versurilepoemului exprima dorul... Mi-e dor de ochii tai frumosi.... Poemul, clipul si muzica ne-au incntat auzul si privirea! Va multumim, cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ochii vad inima doreste... dor in versuri si imagini, pe muzica duioasa! Va multumim, cu placere urmarim blogul dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit poemul ochilor frumosi, am vizionat videoclipul!
    Deosebit este totul, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asa este, ochii care stralucesc de fericire au in ei raspunsul: dragostea nu piere! Totul este minunat, noi va multumim, cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dorul şi iubirea faţă de ochii frumosi sunt exprimate prin versuri calde. Noi am urmarit totul, ne-ati incantat si nu putem decat sa va multumim! Sfarsit de saptamana cu bucurii tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alaturi de ochii frumosin pe care ii iubesti esti fericit! Am lecturat poemul si am vazut montajul pe un fond muzical duios, cu respect, va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea este in ochii frumosi ai persoanei iubite, in inima care simte fiorul dragostei si in tot ce se afla in jurul acesteia. Un poem cu versuri pline de iubire, imagini la fel, intr-un videoclip creat pe muzica duioasa, si pe care ni l-ati daruiti noua celor care va iubim si va stimam domnule doctor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ochi iubitori si frumosi aduc iubirea, frumoase versuri, la fel clipul dumneavoastra! Cu respect si multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ochi frumosi... versuri pline de dor si de iubire! Muzica, versuri si imagini desebite in montaj! Cu pretuire va urmarim! Toate cele bune tuturor acelora care iubesc!!

    RăspundețiȘtergere