Persoane interesate

duminică, 12 octombrie 2014

O întrebare grea




Este o binecuvântare şi un blestem în acelaşi timp
(Armand Assante)

oare
ce ar fi
dacă
m-ai iubi
şi tu,
aşa cum
te iubesc
azi eu?

aş crede,
în ce nu
se vede
decât
în poveşti
livreşti,
ce nu le
găseşti
în librării
la raionul
cărţilor
pentru copii.

e aşa
de grea
întrebarea
mea?
dacă da.
răspuns
nu da,
chiar dacă
aş vrea
si te-aş ruga.

Mai bine
Ai sta
Ca cineva
Care
Undeva,
La marginea
Lumii
Se întreba
Fără a ştii…

To be or not to be?




12 comentarii:

  1. To be or not to be?
    Dor şi dorinţă în vers curat, izvor al sentimentelor calde, împletite cu iubire. Mulțumesc , Tony, ne oferi dovezi din sufletul tău luminos! Numai gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand iubirea e in suflet si inima bate pentru ea sau pentru el, raspunsul a fi sau a nu fi indragostit este dat de fiecare dintre cei doi. Frumos poem, interesant! La fel am urmarit si ne place clipul. Duminica minunata dumneavoastra si celor care iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. O intrebare pe cat de grea pe atat de usoara atunci cand doi oameni se iubesc. Poem plin de dor, dorinta, iubire, deosebite sunt versurile, imaginile si muzica ce le insoteste. Va multumim si va dorim o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. O intrebare grea...dar un poem deosebit! Iubirea invinge cand este adevarata! Va multumim, urmarim cu placere acest blog deosebit al dumneavoastra stimate domnule doctor! Duminica minunata cu iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumim pentru acest dar deosebit! Un poem interesant. Iubirea si feicirea merg impreuna cand raspunsul celor doi care se iubesc este DA! O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. To be or not to be asta e intrebarea? Daca e iubire , dorinta , daruire recirpoca...nu exista decat un singur raspuns..afirmativ! Frumos blog ai poetule tot inainte! O seara placuta, un inceput de saptamana mirific va doreste , Magda

    RăspundețiȘtergere
  7. Un poem foarte interesant! M-au incantat atat versurile cat si videoclipul! Va multumesc si va urmaresc cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea invinge ea este raspuns la intrebare. Ne impresionati de fiecare data. Am lecturat cu placere si am vizionat filmuletul realizat de dumneavoastra, va multumim este tot ce putem face pentru toate aceste poeme minunate! Cu drag si aleasa pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  9. A fi sau a nu fi? ... este iubire daca aceasta exista. Saptamana minunata tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un poem interesant! Intrebare grea, dar Iubirea te face fericit! Poemul si videoclipul dumneavoastra sunt deosebite!
    Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  11. A fi sau a nu fi? E grea, da, intrebarea cand o pui referindu-te la Iubire. Sa fiti iubiti! Este ceea ce va doresc! Va multumim si va urmarimn cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere