Persoane interesate

duminică, 24 martie 2013

Ce suntem noi…



…Când rămânem uneori împreună?
pentru o noapte sau pentru două
până când dragostea erupe din noi
explozii, torente de foc aprinse…
…Când rămânem uneori împreună?
să lăsăm bucuriile, să curgă prin acelaşi vad
năvalnic să măturăm tristeţile
să mâncăm împreună frişca din căpşună…
…Când pentru o vreme
nu ne pasă de tristeţea altora…
…Când uneori avem dreptul fiecare,
să ne întoarcem la fericire
şi timpul zboară cu aripile larg deschise.
ce grea este despărţirea
şi cât de greu ne apasă umerii
bucuria revederii.
iubirea nu moare, doar se transformă în aşteptare
si aprind lumânări parfumate
în camere străine şi ard până când
încet se consumă oxigenul
iubirile nu mor doar se ascund după perdele
răvăşesc cearceafuri
stârnind taifunuri pasionale, care nu pot fi oprite,
ci doar amânate!




5 comentarii:

  1. Despartirea e grea, dar bucuria revederii este mare. Versuri, imagini si fond muzical adecvat, un video clip realizat cu pricepere la fel ca celelalte pe care poetul ni le daruieste si ne aminteste ca iubirea adevarata nu moare. Un sincer multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragostea nu moare, doar că uneori e ucisă mişeleşte. Sau abandonată. Sau trădată. Insă, uneori, dacă suntem curajosi şi puternici, ridicându-ne mai presus de ranchiuni şi pofte de răzbunare, mai presus de propriile laşităţi, vinovăţii şi nemernicii, ne-am putea reîntoarce la noi înşine, cei de odinioară, cei ai căror ochi ştiau să vadă dragostea într-un om pe care azi nu mai vrem să-l înţelegem.
    Despărţirea este grea, dar bucuria revederii este mare, spun versurile si imaginile puse pe muzica in videoclip de catre poetul nostru. Cat de bine ne amintim cu totii ca am trecut si prin despartiri si prin revederi, că aşa e dragostea ... Cine nu a trecut de-a lungul vieţii prin asfel de episoade minte. Mulţumim domnule poet, să ne trăiţi domnule Klein ca ne trebuiţi!

    RăspundețiȘtergere
  3. A iubi inseamnă a avea lumină în ochi şi a auzi o muzică divină.
    Dragostea nu moare. Despărţirea e grea, dar bucuria revederii este mare. Cât adevăr! "...iubirea nu moare, doar se transformă în aşteptare..." Versurile, imaginile şi muzica din video-clipul realizat de către poet cu măiestrie, spun totul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Supararile iubirii sunt ca ploile cu soare, despartirea e grea, dar revederea este minunata! Versuri pline de sensibilitate, de iubire, imagini si muzica la fel intr-un video clip deosebit, care ne face sa ne amintim prin ce am trecut. Multumim domnule poet, multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa incepe dragostea, mereu cu-acelasi semn de intrebare...iti ies in cale ochii ce-i doresti si a doua zi iubesti...te desparti...dar te reintalnesti si revederea este minunata! Video clipul impleteste versurile care spun tot prin imaginile care alunneca pe sunetele instrumentelor...Multumim domnule poet, ne delectati mereu,ne faceti daruri frumoase.

    RăspundețiȘtergere