Persoane interesate

sâmbătă, 2 martie 2013

Învaţă-mă să te iubesc

Dacă iubesc, în fiecare clipă vreau să-ţi aud glasul, râsul,
Vreau să ştiu ce-nseamnă a fi neliniştit
Sau să tresar de bucurie când zâmbeşti.
Dacă iubesc vreau să-ţi ofer ţie totul, ţie care tu eşti totul, tu eşti soarele meu, gândul meu, inima mea.

Tu eşti sufletul meu, raza de soare care face să-mi strălucească privirea, eşti muzica sufletului şi eşti comoara sufletului meu...

Înva
ţă-mă să te iubesc
Să te iubesc aşa cum ştiu că vrei,
Să-ţi fiu cupa de cristal cu vin dulce-amărui,
Când în pat amândoi ne pierdem.
Înva
ţă-mă să te sărut şi să te-ating uşor,
Când noaptea scutură
Gingaşii stropi de rouă peste noi
Şi c-un buchet de mângâieri
Spre tine să cobor







Vezi mai multe video din divertisment

8 comentarii:

  1. Toate sentimentele au loc în inima omului...Invaţă-mă să te iubesc - sentimentul e veşnic nou, iar cuvântul a fost întrebuinţat mereu, de unde neputinţa de a reda o emoţie prin cuvinte. Cu iubire, firavul fir de iarbă se va transforma în cuibul primăverii, stea minunată în pădurea infinitului. A iubi înseamnă a trăi.A iubi înseamnă a înţelege. A iubi înseamnă a avea lumină în ochi şi a auzi o muzică divină întocmai ca cea pe care sunt împletite imaginile şi versurile tale poet al iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu există ceva mai mare decât fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea. Dacă eşti piatră, fii magnet, dacă eşti plantă, fii senzitivă, dacă eşti om, fii iubire. Dragostea e chiar parte din suflet, e de aceeaşi natură, o scânteie divină ca şi sufletul şi tot ca el indivizibilă, nepieritoare.
    Dragostea e un foc nemuritor, infinit, pe care nimic nu-l poate mărgini şi nimic nu-l poate atinge. Il simţi arzând până în măduva oaselor şi-l vezi strălucind până în adâncurile cerului. Ce lucru minunat,să fii iubit! Lucru şi mai minunat încă e să iubeşti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe fundalul muzicii ce transmite bucuria iubirii,a imaginilor cu grije alese,farmecul versurilor tale constau in simplitate si caldura .
    Totul e atat de natural.......natural ca iubirea !

    RăspundețiȘtergere
  4. Invata-ma sa te iubesc.asa cum stiu ca vrei........tu esti sufletul meu, raza de soare, care face sa-mi straluceasca privirea, esti muzica sufletului si esti comoara sufletului meu!....INVATA-MA SA TE IUBESC!!!! foarte expresive versurile pline de dorinta de a iubi si a fi pe placul persoanei iubite..minunat,ce poate fi mai frumos si mai maret ca iubirea.....????
    FELICITARII domnule poet...felicitarii, ne cuceriti pe zi ce trece tot mai mult cu versurile si muzica aleasa cu grija, cu creatiile dumneavoastra literare...pline de sensibilitate...si pasiune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Versuri pline de dragoste şi de dor faţă de persoana căreia cel sau cea care o iubeşte îşi îndreaptă gândul plin de iubire. INVAŢĂ-MĂ SĂ TE IUBESC este dorinţa celui care iubeşte şi vrea să-i audă persoanei iubite glasul şi râsul, să ştie ce înseamnnă neliniştea sau să tresară de bucurie când o vede zâmbind. Şi, iubind-o dorinţa este atât de mare încât vrea să îi ofere totul persoanei iubite care la răndul ei îi dă totul şi este totul: soarele, gândul, inima, sufletul, muzica şi comoara sufletului său, raza de soare care face să-i strălucească privirea şi nu-i cere persoanei iubite decât să o iubească, aşa cum ştie că vrea persoana iubită, căreia să-i fie cupa de cristal cu vinul dulce-amărui atunci când se pierd în fiorul dragostei, în sărutul şi mângâierile uşoare, în noaptea care îşi scutură gingaşii stropi de rouă, atunci când mângâierile coboară. Poetul cântă cel mai minunat sentiment, IUBIREA, care uneşte două suflete într-o singură fiinţă, prin versuri pline de sensibilitate şi de dor, care te fac să vezi imaginile de vis împletite pe muzica duioasă a sentimentelor, pe portativul dulce al iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  6. In acorduri line de chitara
    iti canti iubirea,marea ta iubire
    pentru femeia draga,femeia iubita
    care-i o raza de soare,
    este comoara sufletului tau
    femeia care te face sa vibrezi
    precum corzile chitarei.

    Imi place cum sti sa-ti alegi fondul muzical,
    imbinat cu frumoasele poze,reda perfect tema dorita.
    Felicitari,felicitari,felicitari!....

    RăspundețiȘtergere
  7. "Voi învăţa să zbor
    ştiu asta
    peste pragul îndoielilor
    apăsătoare
    voi învăţa să zbor

    Prin cotidianul
    oglindit în val
    cu şuier de suspine.

    Nicicând
    în copilărie
    n-am prevăzut
    diversitatea culorilor
    înşelătoare

    destin-durere
    fericire-viaţă

    în minunăţia
    absurdului
    voi învăţa să zbor
    ştiu asta."......cu aripi plamadite din iubire curata, cu speranta de mai bine, cu gandul frumos si visul implinit...da ...voi invata sa zbor...sa -mi intind aripile..in albastrul vazduhului, sa incingem hora bucuriei, scaldate in armonie...precum un dans de iele dezlantuite in amurg!! Frumoase sensibile versuri poetule, filmul nu-i mai prejos..toate panzele sus!! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  8. Poezia şi muzica se împletesc. Versurile poetului si clipul realizat cu maiestrie sunt deosebite. Sensibilitate,frumuseţe de neatins decat cu sufletul, pentru ca nu există ceva mai mare decât fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea.

    RăspundețiȘtergere