Persoane interesate

duminică, 17 martie 2013

Iubita mea cu…





…Trupul de zeiţă şi chipul tău de zână,
Vino la mine şi dorul mi-l alină…
Cu ochii strălucitori, iar vocea mângâiere,
Atingerea tandră - o dulce adiere…

Cu braţe moi tu de umeri mă cuprinde
Şi patima din mine o aprinde,
Sânii tăi pentru beţie sunt pahare,
Iar şoldurile-s largi ademenitoare…

Flămând muşc din ale tale buze,
Când mâinile-mi aleargă pe sub bluze,
Iar dorinţele în mine se aprind
Şi trupul gol în braţe ţi-l cuprind…

Lacom privesc faţa ta îmbujorată,
Aprinsă, de iubire răsfăţată...
Iubito la noapte vreau să mă iubeşti,
Aşa cum numai tu ştii, să mă iubeşti…




5 comentarii:

  1. Am avut o plăcere deosebita de a va citi poemul domnule poet, poem inchinat femeii iubite. Versurile sunt pline de sensibilitate, dragoste și iubire, exprimă exact ceea ce voiam să spun. Mulțumesc pentru acest poem deosebit, pentru video clipul in care imaginile se impletesc cu mizica duioasa si cu versurile si care iti da o stare de bine urmarindu-l. Nu gasesc cuvinte mai frumoase de apreciere, nu pot decat sa va doresc inspiratie si cat mai multe astfel de poeme, sa ramaneti divinul nostru poet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumosul e-n suflet, dorinta-n priviri, versuri pline de sensibilitate, de iubire, in imagini de vis, pe fond muzical adecvat si un videoclip realizat cu pricepere. Ne daruiti poeme minunate, domnule poet, asterneti din inima mereu frumuseti cu care ne mangaiati viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma vad pe mine pe vremea cand iubitei ii scriam scrisori. Doamne, cat de frumoasa este dragostea! Sa vezi iubita ca o zana si dorintele in tine sa se aprinda cand o cuprinzi in brate, ce poate fi mai mununat! Multumim domnule poet, tot ce cuprind aceste versuri sunt realitati, care te fac sa plutesti ascultand muzica duioasa si urmarind imaginile din filmul deosebit pe care l-ati creat. O seara minunata la fel ca cea pe care ne-ati oferit-o noua stimate domn!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un blog interesant. Am citit poemele dumneavoastra si m-au impresionat versurile, imaginile si muzica, toate alcatuind video clipuri pe care le realizati cu maiestrie. Doar un poet, un suflet atat de sensibil poate dedica poeme asa de minunate sexului frumos. Mai rar intalnesti astazi asa ceva. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un poem minunat dedicat iubitei cu trup de zeita si chip de zana, pe care o stie pretui, de catre un poet sensibil si romantic. Versurile, imaginile si muzica din video clipul realizat cu profesionalism confirma cele de mai sus. M-ati fascinat stimate domn, raman fan fidel al blogului dumneavoastra. Astept alte minunate poeme cu care sunt sigura ca ne veti incanta ca de fiecare data. Cu toata consideratia, Aura.

    RăspundețiȘtergere