Persoane interesate

sâmbătă, 30 martie 2013

Parfumul tău…




Gâtul graţios, umerii rotunzi,
Sânii tăi sunt paharele de vin,
Trupul aprins, fremătător, divin,
Iar ochii tăi a mele mari oglinzi…

Parfumul tău în noapte mă cuprinde,
Iar şoapta-i mângâiere, când trupul ţi-l dezmierd,
La tine-n braţe acuma să mă pierd
Şi dorinţa, trupul mi-l aprinde…

Dulce şi fragedă ţie ţi-e buza,
Gândul îmi aleargă doar la tine
Şi-n lume niciunde nu-i mai bine…
 
Cu mâini înfiorate îţi deschei bluza,
Iar sufletul tot mi se-nfioară,
Când ating trupul tău ca o ghitară…

5 comentarii:

  1. Iubirea adevărată este atunci când sufletul incepe să cânte şi florile vieţii tale infloresc singure. Da, IUBIREA! Visele devin realitate pentru că iubirea ne e stăpână şi simţim dulceaţa buzelor, freamătul trupurilor "Parfumul tău în noapte mă cuprinde,/...şoapta-i mângâiere... Şi dorinţa, trupul mi-l aprinde…" Versurile poetului emoţionează, pe muzica potrivită aleasă pentru video clipul care prezintă femeia în toată splendoarea ei. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat domnule Klein,aceasta este poezia, adevarata poezie. Ne încântaţi, ne faceţi să ne simţim că trăim, ca ne iubim, că suntem oameni şi nu putem decât să vă mulţumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Când te vezi în ochii pe care îi iubești, cand parfumul în noapte te cuprinde și șoapta-i mângâiere iar dorințele trupul ți-l aprind și gândul îți înfioară sufletul, dragostea și iubirea te însoțesc pretutindeni. Versurile poetului, imaginile, video clipul şi muzica ne fac să simţim că suntem oameni, că trăim şi iubim. Un sonet deosebit, felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. O alta poezie care este inchinata femeii, al carei parfum te cuprinde facand ca dorinta trupul sa-ti aprinda iar gandul sa-ti fie doar la ea, la cea pe care o iubesti, pentru ca niciunde nu e mai bine atunci cand ii atingi trupul de "ghitara" cum ne spune chiar poetul. Atat versurile, imaginile cat si muzica, toate la un loc, prin talentul dumneavoastra deosebit cu care ati creat video clipul ne incanta si va multumim pentru bucuria pe care nu uitati sa ne-o faceti domnule poet. Numai bine va dorim din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gingasia femeii cu al ei parfum si soaptele de iubire aprind trupul facand ca toate gandurile sa se indrepre spre ea simtind fiorul iubirii cand ii atingi trupul ca de "ghitara". Cata dreptate are poetul! Aceste simtiri imbata inima oricarui indragostit atunci cand iubeste si e iubit. Versurile si imaginile ne aduc totul in fata ochilor, iar muzica aleasa de poett fac video clipul sa ne poarte pe aripi de vis. Eu va multumesc!

    RăspundețiȘtergere