Persoane interesate

miercuri, 20 martie 2013

Vinovat!




Ochii tăi mă ard azi într-un verde drăcesc,
Şi mă-mbată de verde într-o verde lumină.
Te-am iubit disperat şi la fel te iubesc.
Mă declar vinovat! Vinovat fără vină!

Dar te vreau zi de zi şi te chem ne-ncetat,
Mai departe nu văd, mai departe mi-e rău!
Tot ce am, tot ce sunt, tot ce astăzi mi-e dat,
E un cerc neînchis către tine mereu.

Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu
Mai sărac cu un gând, cu un vis. E firesc.
Dar acelaşi - tot eu, care astăzi îţi scriu
Vinovatul etern, vinovat că trăiesc.

Am restanţe nedate pentru tot ce-i trecut,
Şi am vise nescrise care-mi zac pe retină.
Te-am iubit ca nebunul şi la fel te-am pierdut.
Mă declar vinovat! Vinovat fără vină!


6 comentarii:

  1. Nu ma satur ascultand,sunt vrajita de atat de minunat exprimatele trairi,de vraja muzicii,de iubirea cu care te declari vinovat,regretele dar si sperantele cu care spui.....te vreau zi de zi.
    .E firesc,voi veni in final chiar daca batrani vom fi... am restante nedate pentru tot ce ai trecut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viaţa
    e doar
    un mister
    inexplicabil,
    de cele mai
    multe ori.
    Ce rar
    mi-a fost dat
    în linişte
    s-adap
    al minţii
    neastâmpăr,
    al inimii oftat,
    în suflet
    să nu-ncap
    şi tihnă
    să nu cumpăr.
    Cine nu a spus sau nu a gandit cel putin o dată, ceea ce poetul scrie şi o face cu durere în suflet: Te-am iubit disperat şi la fel te iubesc.(...) te vreau zi de zi şi te chem ne-ncetat,(...) Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu(...) Dar acelaşi - tot eu,(...) am vise nescrise care-mi zac pe retină.Te-am iubit ca nebunul şi la fel te-am pierdut. Mă declar vinovat!
    Vinovat fără vină! – iar aici motivul îl ştie doar cel care a iubit şi încă iubeşte, dar speranţa nu moare niciodată. Iubirea adevărată învinge.
    Versuri profunde, pline de sensibilitate, cu acompaniament adecvat si imagini care duc la videoclipul creat cu pricepere. Sunteţi iubitor de frumos şi de oameni, prietenul nemaipomenit pe care oricare dintre noi şi l-ar dori aproape. Poemele dumneavoastră domnule Klein sunt deosebite! Un gand bun, cu toată consideraţia!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce scrie poetul aceste versuri? Scrie pentru că vrea să împărtăşească în scris ceea ce simte. Şi pot să vă spun că acestea nu sunt versuri de dragoste. Acest poem este - dacă vreţi – ceva mai mult, este ceva ancorat în vastitatea unor trăiri sedimentate şi apoi filtrate din adâncurile insondabile ale acelui suflet pe care-l purtăm cu toţii, dar unde nu toţi au access sau răgazul să-l cerceteze.
    Versurile, imaginile şi muzica aleasă de poet, care a şi creat video clipul te impresionează.
    Vă citesc poemele cu plăcere domnule Klein şi nu pot decât să vă mulţumesc pentru că ni le dăruiţi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimeni nu e vinovat domnule poet. Asa e dragostea, dar pana la urma atunci cand ea iubeste cu adevarat tot vine asa cum spuneti: Ai să vii în final chiar bătrân de-am să fiu / Mai sărac cu un gând, cu un vis. E firesc. / Dar acelaşi - tot eu. Versuri, imagini si muzica, toate sunt deosebite si ati creat un clip minunat. La cat mai multe astfel de realizari va dorim din toata inima! Ne daruiti totul fara a cere nimic in schimb si noi va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragostea adevărată invinge. Nu-i vina ta nici a ei vină... Aşa e de când lumea şi pământul...Supărările iubirii sunt ca ploile cu soare, / Repezi si cu cât mai repezi, tot atât de trecătoare...
    Versurile şi muzica intregesc imaginile cuprinse în clipul bine realizat domnule poet, fapt pentru care eu vă mulţumesc şi vă iubesc pentru darurile care ni le faceţi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un dar nepretuit, aceste versuri, imagini si muzica ce le insoteste, toate aducandu-ne pe retina videoclipul pe care l-ati creat cu maiestrie. Framantarea sufleteasca la care esti supus atunci cand nu poti face ceea ce ai dori, durerea este mare, dar speranta ca vei reusi nu se pierde niciodata. Multumesc domnule poet, asa este, in dragoste se poate ierta si suferi, iubirea adevarata insa este cea care invinge. Citesc poemele dumneavoastra cu placere, va admir si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere