Persoane interesate

vineri, 26 aprilie 2013

Aşa am fost sortiţi




Te iubesc ca pe un cer senin
Dintr-o zi fierbinte de vară,
Când te-am văzut întâia oară
Şi de când iubirea ţi-o închin.

Buzele moi strălucitoare
Le simţeam alergând pe trup,
Iar bluza ta aş fi vrut s-o rup
Cu dorinţă clocotitoare.

Cu tandreţe te-am mângâiat,
Te-am alintat şi dezmierdat,
Atingându-te pe faţă.

Aşa vreau să trăim în viaţă
Mereu, tot mai îndrăgostiţi,
Că aşa suntem amândoi sortiţi.



8 comentarii:

  1. Toate sentimentele au loc in inima omului. Poetul reușește prin dorința exprimată în versuri să ne impresioneze începând cu titlul sonetului "Așa am fost sortiți...și cu încheierea fermă: "Așa vreau să trăim în viață / Mereu, tot mai îndrăgostiți."
    Sensibilitatea și admirația îndrăgostitului pentru femeia iubită, in imagini derulate pe fond muzical din care trompeta iese in evidență, ne face să urmărim cu plăcere acest video-clip creat cu pricepere. Minunat sonet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea nu inseamna ceea ce doresti ci sa doresti ceea ce ai.Suntem oameni si avem nevoie de dragoste oricat de departe ar fi ea si oricat de greu ne-ar fi sa ajungem la ea...
    Frumusetea imaginilor , si a muzicii este depasita de frumusetea versurilor inchinate ca un omagiu fericirii celei iubite,versuri venite din adancul sufletului ce patrund pana dincolo de infinit.Emotionat finalul..... visul casutei a carei cheie o pastrezi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest sonet este o adevarat declaratie de dragoste. El ii spune iubitei, pe care ne-o prezinta deosebit de frumoasa, ca au fost sortiti sa se iubesa pana la moarte. Superb! Iar imaginile pe aeste versuri ne aduc pe retina in acorduri de trompeta un clip care place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumos spune poetul: Te iubesc ca pe un cer senin. Asa am fost sortiti, sa fim indragostiti, ar trebui sa spuna toti cei care din dragoste curata ajung sa isi petreaca viata impreuna. Minunate versuri, ati creat, iar cu imaginile si cu melodia aleasa ne oferiti un video-clip care ne indeamna sa ne iubim. Ne-ati inveselit aceasta seara domnule poet, va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Împotrivirea faţă de destin este, de cele mai multe ori, fără noimă. Chiar dacă ai şti exact ce se va întâmpla, nu te poţi sustrage destinului. Dacă în mod deosebit vei reuşi astfel de performanţă, poţi fi sigur că acest lucru era înscris tot în destin. In acest sonet deosebit, versurile poetului spun totul:...iubirea ți-o închin...să trăim în viață... îndrăgostiți...așa suntem amândoi sortiți.
    La fel precum versurile pline de admirație față de iubită sunt și imaginile care se derulează în sunet de trompetă, poetul reușind prin video-clipul creat să ne facă să gândim și să simțim puterea dragostei.
    Iar melodia care apărut pentru prima data cu un titlu sub formă de intrebare, "(How Much Is) That Doggie in the Window?", de la sfârșitul sonetului aleasă foarte bine de către poet este la fel de grăitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. In viaţă auzim expresia „ce soartă a avut” sau mai auzim că soarta este aşa cum şi-o face omul.
    Adevarul este ca, fiecare se naşte cu un destin. Un sonet din care reiese dorinta indragostitului privind iubirea care le-a fost sortita, imaginile reflecta versurile iar muzica aleasa de poet se potriveste ca o manusa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Soarta , destinul?? Daa....nimeni nu-i poate sta in cale...o putem ajuta, dar nu o putem schimba, oricat am vrea! Superba postare, poetule iscusit, sensibil, romantic , cu slove frumos ticluite! Filmul nu este mai prejos, iar melodia "how much is the doggie in the window?" ai facut delectarea si bucuria sublima! Ador aceast cantec, care imi aduce aminte de tinerete, de vremuri frumoase...lasate undeva in urma, dar nicicand uitate! Linia melodica si cuvintele sunt....fara cuvinte!! Multam din suflet!
    Cu drag si pretuire,
    Aceiasi Magda

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmaresc acest blog. Imi plac versurile care sunt inchinate femeilor, din inima pentru inima. La fel video-clipurile create dupa versuri si imagini potrivite derulate pe muzica. Totul este deosebit, domnule poet!

    RăspundețiȘtergere