Persoane interesate

marți, 9 aprilie 2013

La tine-i paradisul…




Când mi-ai apărut în cale, am crezut că-i vis.
Frumoasă, graţioasă şi te-am privit cu teamă
Simţind iubirea, la tine cum mă cheamă,
Păreai un înger coborât din paradis.
Mi-eşti dăruită mie, eşti darul meu ceresc?
Să te sărut şi să te strâng, atâta mi-am dorit
Iar dorul ce ţi-l port astăzi, e dor nemărginit
Şi calea către tine acuma n-o găsesc

Am revelaţia că vieţii mele, tu eşti visul
Şi când suntem împreună, la tine-i paradisul…


Vezi m

8 comentarii:

  1. Am revelaţia că vieţii mele, tu eşti visul
    Şi când suntem împreună, la tine-i paradisul…
    Esti atat de fantastic in felul in care transmiti o traire,ea patrunde pana in adancul sufletului.
    Te admir pentru tot ce esti,pentru tot ceea ce creezi,pentru tot ce simti....un izvor nesecat de iubire,tandrete si daruire.
    Esti nu doar cel mai romantic poet,esti un OM cu suflet mare.
    Clipul,muzica si versurile ne fac sa visam ca plutim alaturi in paradisul iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ganduri si sentimente frumoase. Toate sunt reale si le simti ca fiind vibratii ale inimii pe intelesul tuturor. Iar cum poemele sunt dedicate femeilor, iata o clipa de fericire pe care o traieste fiecare citind aceste poeme, urmarind imaginile si ascultand muzica duioasa pe care ati realizat video-clipul. Minunat, domnule Klein, si trebuie sa va marturisesc ca Luciano Pavarotti m-a dus cu gandul la cea care mi-a dat viata si pentru care am lacrimat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acolo unde visele si gandurile se contopesc, iar dorurile stapanesc iubirea care lumineaza zarea si viata o inmiresmeaza, doar armonia stapaneste. Dragostea si dorintele se impletesc la fel ca in imaginile care se deruleaza in video clipul creat de autorul versurilor pline de sensibilitate, pe o melodie bine aleasa. Totul este intregit cu Mama, superb interpretata de Luciano Pavarotti, mama, cea care da viata tuturor, cea pe care o iubim si alaturi de care suntem fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. La tine-i paradisul... Care femeie nu si-ar dori o astfel de marturisire? Versuri, imagini, melodii, video-clip si Pavarotti - totul este deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa marturisirea celui indragostit de cea cu care se simte in Paradis. Versuri frumoase, la fel ca imaginile si muzica din videoclip. Felicitari domnule poet, poemele dumneavoastra le citesc cu placere.Imi place Pavarotti si mai ales aceasta melodie inchinata mamei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trairile sunt imense in acest poem cu versuri pline de admiratie fata de femeie, care se impletesc cu muzica si imaginile din video-clipul creat de catre poet, oferindu-ne momente in care iubirea ne arata ca exista.
    Citind aceste versuri te îndrăgosteşti. Atunci când dorul şi gândul sunt pe aceeaşi lungime de undă există iubirea, elixirul vieţii. Şi astfel, două inimi care se iubesc se contopesc într-o singură fiinţă şoptind: purtăm pecetea dragostei pe buze atâta vreme cât aici mai suntem iubirea să ne fie călăuză iar sufletul cu bucurii sa-l umplem. Sunt frumoase versurile si ceea ce doreste poetul doresc multi, numai ca poetul o stie face si in versuri, carora le da o forma poetica deosebita cum putini ar putea sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu poate sa fie in alta parte paradisul decat la persoana iubita. Frumoase versuri domnule poet, pline de dragoste si admiratie fata de femeia pe cre o iubim. Videoclipul si muzica pe care ati pus imaginile insotite de aceste versuri care definesc iubita ne place. Multumim si sa ne incantati cu astfel de poeme si de azi inainte!

    RăspundețiȘtergere
  8. IUBESC PURITATEA, IUBESC ALBASTRUL INFINIT, IUBESC IUBIREA ADEVARATA SI NEMARGINITA, IUBESC ADEVARUL DESI NU SUNT PERFECTIUNE, IUBESC DEMIURGUL DESI NU SUNT NICI INFIMA PARTE A LUI
    IUBESC IN TACERE, MANGAI CU SUFLETUL SI SPRIJIN CU TOATA FIINTA MEA UN AZUR LUMINOS

    FRUMOASE VERSURI-TOATE VORBESC DE IUBIREA ADEVARATA

    RăspundețiȘtergere