Persoane interesate

luni, 1 aprilie 2013

Omul cu adevărat iubeşte o singura dată.





Se  spune ca in viaţa fiecărei persoane exista sau au existat persoane, care i-au influenţat, intr-un fel sau altul cursul vieţii.
Au apărut de undeva si au plecat mai mult sau mai puţin grăbite, dar nu fără a lăsa o urmă, o amprentă in urma lor. Aceste persoane nu le cauţi, pentru că ele vin singure în viaţa ta. Nici nu trebuie sa le spui dacă au fost sau nu speciale sau deosebite, pentru că ne dăm seama siguri.
Dar de odată apare cineva, o persoană pe care ai aşteptat-o toată viaţa. O persoană cu adevărat specială, o persoană care îţi va ocupa viaţa toată, toate zilele  şi toate nopţile
Această persoană este specială numai pentru tine, fără ca pentru ceilalţi să însemne ceva.
Bunătatea, loialitatea, încrederea şi iubirea nu sunt sentimente care se schimba de la o zi la alta, si nici nu vin sau pleacă cum de multe ori suntem tentaţi să credem. Acestea există sau nu există.
De sigur că cei mai mulţi dintre noi există toate acestea, dar le ţinem ascunse, pentru că ne e frică sa nu fim răniţi.
Şi totuşi in cele din urmă va apărea acel cineva care va scoate la lumină toate acestea, chiar dacă aşteptarea poate dura o viată. 
La fel  sa-ntâmplat cu mine, cu tine, cu noi toţi.
Aceea fiinţă deosebită, specială a apărut in viata mea, mă iubeşte si mă face fericit, mă iubeşte, iar eu sunt atât  de îndrăgostit .
Iubesc atât de profund încât mă doare orice absenţă a ei, fie oricât de scurtă.




6 comentarii:

  1. Bunătatea, loialitatea, încrederea şi iubirea exista sau nu. Si iubirea, exista sau nu. Iubesti pentru ca iubesti. Nu exista ceva mai mare decat fericirea desavarsita pe care o da sufletului IUBIREA.Gandurile poetului, si cele doua melodii spun totul. A iubi inseamna a avea lumina in ochi si a auzi o muzica divina. Asa este domnule poet, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, omul iubeste cu adevarat o singura data. Prin aceste ganduri impletite cu muzica aleasa cu pricepere, poetul ne spune ca dragostea este reducerea intregului univers la o singura faptura, preamarirea unei singure fapturi pana la zeificare, ca a iubi inseamna a pluti, inseamna a trai. Sunt clipe de nedefinit, acelea in care doua suflete isi vorbesc intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele, cand tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc tainic pentru viata acestei lumi. Minunat, domnule poet, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea adevarata ,o traiesti o singura data ,ea te face sa gandesti,sa simti si sa anticipezi mereu fiecare dorinta a celuilalt in acelasi timp.Iubirea nu are nevoie de cuvinte ,sufletele celor ce se iubesc sunt unite si binecuvantate de Atotputernic .
    VIVO PER LEI.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ganduri ce te duc cu gandul la tine, si iti pui intrebarea: Oare am iubit sau a fost doar o adiere iubirea pana acum pentru mine? Atunci cand iubesti o faci din toata inima si doar atunci tu si persoana pe care o iubesti deveniti o singura fiinta. Asa consioder eu adevarata iubire. Aveti dreptate domnule poet, iubesti o data in viata, este o singura iubire adevarata. Ganduri si mrelodii deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase ganduri… Frumoase si sensibile. Doamne, cat adevar, domnule Klein! Iar cele doua melodii intregesc ceea ce ne spuneti: IUBIREA este viata, este totul, este dragostea adevarata pe care o simti fata de persoana iubitam cea care devine perechea sufletului nostru. Iar cine iubeste cu adevarat sa fie fericit! Nu putem decat sa va dorim inspiratie domnule poet al iubirii si cat mai multe poeme cu care sa ne mangaiati sufletele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu degeaba se spune: iubire in cuget si-n simtiri Atunci cand iubesti cu adevarat simti si gandesti la fel cu persoana iubita. Ganduri si simturi identice, fara a pune conditii, iubesti sincer. Traiesti pentru iubirea ta si nici o lacrima nu isi are locul in ea. Gandurile poetului sunt gandurile celui care iubeste cu adevarat iar iubirea adevarata nu poate sa fie decat una. Le doresc tuturor sa iubeasca si sa aiba parte de aceasta iubire ca sa poata spune:Iubesc atât de profund încât mă doare orice absenţă a ei sau a lui, fie oricât de scurtă.Frumoase ganduri, domnule poet, se vede ca iubiti si pretuiti femeia!

    RăspundețiȘtergere