Persoane interesate

joi, 11 aprilie 2013

Păstrez cheia la mine




Frumoasa mea iubită  de-astă vară
Cu inima deschisă doar iubirii,
Vestală căzută-n calea fericirii,
În casa ta când vin la ceas de seară.

Să depănăm o vreme doar nimicuri,
Cuvinte care-s jarul ce focul-aprinde
Şi-ncet iubirea, în plasa ei ne prinde
C-o noapte rătăcim sub caldele porticuri.

Atâtea porţi închise ai tu femeie,                                                      
Şi nu reproşez sau nu arunc cuvinte,                                           
Însă un singur lucru ţi-aduc ţie aminte,                                                  
Că eu sunt cel care păstrează a ta cheie.



7 comentarii:

  1. Un alt poem ale caror versuri te impresioneaza, un poem dedicat de cel care iubeste cu adevarat femeii iubite. Nimeni si nimic nu poate sa-i desparta pe cei care se iubesc: Eu sunt cel care pastreaza a ta cheie, "Cuando me enamorato" ti-as da stelele si chiar luna de pe cer...Aceasta este adevarata iubire: Din tine a izvorat minunea iubirii, tu m-ai facut sa daruiesc totul fara sa astept nimic in schimb...Sunt ganduri ale celor care se iubesc cu adevarat. Versurile poetului si imginile care alcatuiesc video clipul, in derularea lor pe fondul muzical bine ales de poet si completat cu "Cuando me enamorato" te fac sa simti acest sentiment nobil IUBIREA. Superb, domnule poet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Versuri minunate inchinate iubitei, iubirii. Ne-ati impresionat stimate domn si ne gandim cu drag la noi la viata petrecuta impreuna.Da, si eu pot spune acum ca am pastrat a iubitei mele cheie, a sotiei mele. Ne-ati incantat cu videoclipul creat pe aceste versuri si pe un fond muzical adecvat iar Bocelli are mare dreptate, eu i-as darui sotiei stelele si luna de pe cer, cat ne este dat sa fim alaturi pe acest pamant. Va multumim si va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Care femeie nu ar fi fericita sa ii spuna iubitul ca pastreaza la el cheia iubirii lor? Frumoase versuri, domnule poet, videoclipul creat de asemenea, iar muzica te indeamna la visare. Un poem ca toate celelalte si sincer astept cu altele la fel de minunate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cuvant poate umple abisul. Un singur cuvant ajunge ca soarele sa urce la orizont si acest cuvant este iubirea pecetluita de eternitate. Pastrez cheia la mine - iata adevarata iubire. Versuri care spun mult mai mult, imagini care in video clipul creat de poet ne arata ceea ce simte cel care iubeste, iar muzica, atat fondul muzical cat si melodia interpretata de A. Bocelli te fac sa simti ca doar din iubire poti darui si primi in dar stelele si luna. M-ati impresionat domnule poet, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragostea este dulce, dar mult mai placut este atunci cand cel care te iubeste iti marturiseste ca: pastreaza cheiua iubirii care ii leaga. Poetul ne incanta cu aceste versuri pline de admiratie fata de femeie, iar imaginile din videoclip si muzica aleasa sunt deosebite. Sfarsit de saptamana placut tuturor, va multumesc domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt momente în viaţă când ţi-e atât de dor de cineva, încât îţi vine să-l scoţi din vis şi să-l îmbrăţişezi cu adevărat.
    Emotionante versuri acompaniate de o muzica minunat aleasa, un videoclip ce oglindeste puritatea sentimentelor,dragostea pentru femeia iubita, a carei chip si cheie o pastrezi doar pentru tine, cheia iubirii adevarate .Esti .... ce vrea femeia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa postare, versuri calde , de suflet, pline de tandrete, iubire , daruire, muzica, imagini pe masura..ce as mai putea eu spune? Umila cititoare, avida de frumos??..Daca as fi iubita aleasa de un poet, capabila sa inspire astfel de sentimente pure...poate i-as raspunde prin versuri calde, sure, nascute intr-o doara, inspirate de ale iubirii dor nespus...cam asa:

    Am deschis porti fermecate,
    Am trecut praguri inalte,
    cu cheia sufletului meu
    şi am reusit sa înălţ cu visul...
    coloana infinitului ,
    plamadita din iubire si speranta,
    gandire pozitiva, rugaciuni fierbinti ,
    care sa te protejeze de fortele raului,
    Ţi-am oferit cu multa bucurie
    picuri din forta mea de fiinta,
    cladita cu truda si suferinta ...
    şi am aprins flacara vie,
    din străluciri de stea, sa-ti fac cununa,
    ca să ai lumina din lumina..
    in calea si inima ta!
    Drum lung , de calator pribeag ,
    Ce pe alocuri e nepietruit si aspru,
    şa te ajute sa izbutesi in lumea asta larga,
    atat de dura, de ostila uneori,
    plina de păcate şi lupte grele, sufleteşti,
    să pasesti cu talpile desculte,
    prin iarba renascuta,
    udata de roua lacrimilor de ingeri pazitori..
    sa ajungi la destinatia dorita,
    victorios şi împlinit!!
    Cu simpatie si consideratie,
    Aceiasi Magda

    RăspundețiȘtergere