Persoane interesate

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Printre corăbii şi sirene




Pornit-am singur azi in  jurul lumii
Pe corăbioara mea cu harta-n mână,
Ca să mă-ntorc repede-ntr-o lună
Şi să-ţi sărut iar ochişorii….

Am avut multe evenimente
Sirene, furtuni şi uragane,
Piraţi în mâini cu iatagane,
Femei goale, indecente…

Prins, piraţii m-au luat prizonier,
Rob ca să le fac acas’ de toate,
Cât timp colindă pe oceane
Noaptea de pază, ziua condotier…

Singur dorul pace nu mi-a dat,
Iar fără tine n-am mai suportat,
Aşa că pe furiş o barcă le-am luat
Şi-n-noaptea asta la tine am zburat… 




6 comentarii:

  1. Odiseea unei vieti printre corabii si sirene este inchinata iubirii,o ratacire plina de peripetii precum cele ale lui Ulise.Pe un fond muzical duios, in imagini magnifice ,versuri pline de dragoste si dor , totul daruit cu piosenie femeii iubite.
    Ca o pecete a legamantului de iubire....
    Amigos para siempre .
    Divin !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul trebuie sa urce mult si greu pentru a zari, in sfarsit, un punct de fericire in noaptea nemarginita, si numai gandul si dorul il va duce acolo unde ii spune glasul inimii, si numai atunci si acolo unde se afla persoana iubita iubirea ii umple sufletul de fericire. Versuri pline de dor se impletesc cu imagini ce se deruleza pe melodia din care sunetul trompetei vine ca un vestitor intr-un video clip care te face sa simti si sa intelegi exact ceea ce poetul vrea sa spuna: "...Si-n-noaptea asta la tine am zburat". Citesc cu placere si analizez poemele dumnevoastra, care exprima de fiecare data stari sufletesti, sentimente sau admiratie fata de cea care este sarea pamantului si dulceata vietii. Asa este, prin vers domnule poet dati spiritelor adevarul, sufletelor frumsetea si inimilor dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul reuseste sa treca orice obstcol si mai ales atunci cand dorinta de a ajunge la persoana iubita este mare, atunci iubirea este cea care invinge. Versurile, imaginile si muzica alcatuiesc video clipul care exprima durere, dar bucuria o depaseste atunci cand dorul invinge departarea. Am oftat dar m-am bucurat pentru bucuria din final domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Printre corabii si sirene, si chiar rapit de pirati indragostitul intrezareste o lumina, iubirea, care il face fericit. Versurile pline de dor si de dragoste ne fac sa intelegem imaginile si sunetul trompetei care imparte bucuria cu cel care a gasit solutia prin care poate ajunge la persoana iubita. Minunat domnule poet, iubire este cea care invinge orice obstacol. Fericire si bucurii va dorim din toata inima dumneavoastra si celor care iubesc cu adevarat si preciaza adevarta poezie pe care o scrieti si cu care ne incantati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata, nenorocirea, singuratate, saracia sunt campuri de lupta care-si au eroii lor, eroi necunoscuti, mai mari uneori decat eroii celebri. Prima armura a omului a fost curajul izvorat din inimă, iubirea care invinge orice obstacol. Versurile si imaginile din video clip, impletite pe sunetul trompetei ne duc acolo unde dorește indragostitul, bucuros ca are cu ce sa ajunga la cea pe care o iubește. Un poem deosebit domnule poet, din care reiese ca nimic nu rezista vointei inversunate de a reusi atunci când iubesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Infruntand tot ce ii iese in cale indragostitul reuseste sa ajunga la persona iubita. In video clip versurile, imaginile si muzica devin un tot unitar care incanta auzul si privirea. Adevarat si cu final frumos!

    RăspundețiȘtergere