Persoane interesate

vineri, 5 aprilie 2013

Vreau să fiu iubitul tău




De-acuma vreau să fiu iubitul tău,
În braţe să te strâng neîncetat,
Să te învăluiesc cu trupul meu,
Ca numai eu să fiu al tău bărbat.

Să ne plimbăm în fiecare seară
La braţ prin parcuri, cărări şi alei,
La fel cum făceam odinioară
Noaptea pe sub coroanele de tei.

Într-un târziu acasă să venim
Îmbujoraţi, plini de culoare, 
Până târziu în pat să ne iubim,
Miraţi apoi, că afară-i soare.

Să regretăm, că noaptea-i scurtă,
Că ne-am tot iubi şi săruta
Fericiţi la a iubirii poartă,
De unde niciodată n-am pleca.

Să îţi admir trupul de zeiţă
Umerii rotunzi, talia fină, 
Sânul tău cu mica aluniţă
Pasul tău lin de balerină.

Şi în mii de şoapte de amor
Cu multe vorbe de iubire,
Simt că tu şi cu al tău fior,
Mi-aduci în suflet bucurie.



7 comentarii:

  1. Ascultand duiosia muzicii,privind imaginile care vorbesc parca de la sine,urmez pas cu pas acest vis minunat de iubire.Sunt fericita ca am cunoscut adevarata si unica iubire, caci doar asa am putut intelege profunzimea, sinceritatea si dorul ,inegalabilul dor, pe care il simt Anton, in poemele tale.
    Ce poate fi mai frumos.........

    "Fericiţi la a iubirii poartă,
    De unde niciodată n-am pleca."

    Felicitari este prea putin spus,multumiri pentru trairile la care ne faci partasi .

    RăspundețiȘtergere
  2. Poemul este dedicat femeii, este declaratia de dragoste pe care iubitul i-o face iubitei: "Vreau sa fiu iubitul tau" astfel: "Ca numai eu sa fiu al tau barbat". Este ceea ce s-a intamplat, se intampla si se va intampla intre doi indragostiti. A fost, este si va fi o astfel de declaratie de dragoste cat va dainui lumea.
    Muzica impresioneaza, iar versurile si imaginile care au dus la realizarea videoclipului ma determina sa va spun domnule poet ca inima dumneavoastra arde de mult timp pentru poezie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum este fiecare dintre poemele domnului Klein, si acesta se adreseaza femeii cu trup de zeita si umeri rotunzi, cu talie fina, pe san cu alunita si pas lin de balerina, care prin soapte de amor cu vorbe de iubire trezeste al dragostei fior si aduce in suflet bucurie. Avem in fata noastra o cerere adresata celei iubite: Vreau sa fiu iubitul tau. Este ceva deosebit, prin care am trecut fiecare dintre noi. Muzica este superba, iar imaginile si versurile ne incanta in videoclipul creat de poet. Felicitari si la cat mai multe astfel de poeme frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. O melodie superba, care te face sa simti fiorul iubirii, iar versurile prin care el ii spune celei pe care o iubeste ca vrea sa fie iubitul ei, impletite cu imaginile iti intensifica trairile. Si cred ca fiecare dintre noi ne simtim bine cand citim un astfel de poem si vedem clipul creat de poetul nostru sensibil si iubitor de frumos. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, ne-ati facut sa ne amintim! Doamne, ce mult a trecut de cand i-am spus eu sotiei: vreau sa fiu iubitul tau. Si atunci si acum este la fel de frumoasa si de dragastoasa, asa ca ma laud si eu cu ea domnule poet. Poezia si imaginile sunt deosebite, iar muzica pe care ati realizat videoclipul si melodia interpretata de Jennifer Rush este superba. Multumim pentru aceasta frumoasa surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Citesc cu placere poeziile iar aceasta m-a fermecat. Fiecare barbat a spus cel putin o data in viata: vreau sa fii iubita mea! Versurile, melodia interpretata de Jennifer Rush, imaginile si fondul muzical pe care poetul a creat videoclipul m-au fascinat, incat daca acum mi s-ar spune: "De-acuma vreau sa fiu iubitul tau", eu M. as accepta. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa vezi astfel persoana iubita este minunat! O dorinta care nu o poate refuza nici o femeie, un videoclip creat de poet pe versuri care iti pun in fata femeia in toata splendoarea ei si o infatiseaza in imagini la fel de graitoare, pe o muzica ce te incanta. Frumos si multumesc este prea putin spus, domnule poet plin de sensibiliate si de admiratie fata de genul frumos!

    RăspundețiȘtergere