Persoane interesate

sâmbătă, 4 mai 2013

Am să te caut


Am să te caut în fiecare colţ a lumii mele
Şi-am să te strig, chiar dacă  în zadar… 
Voi număra tristeţi şi şoapte prin amintiri rebele,
Ca vapoarele ce-n port opresc şi-apoi dispar…

Voi răscoli pământul cu-oceane de tristeţe
Şi-mi voi striga durerea inimii pustii,
În gând doar cu divina-ţi frumuseţe
Ce-i fără pereche-n lume... Tu să ştii

Că voi face pat din flori pe malul mării albastre,
Să-mi odihnesc fiinţa obosită de atâta căutat,
Aşteptând un ecou din vremea fericirii noastre,
Căutându-ţi inima care probabil, m-a uitat…

8 comentarii:

  1. Toate sentimentele au loc in inima omului. Am sa te caut... in gand doar cu divina-ti frumusete...Tu sa stii...Asteptand un ecou din vremea fericirii noastre, Cautandu-ti inima care probabil, m-a uitat...Un poem cu versuri pline de dor si admiratie fata de femeia iubita. Emotia te cuprinde citind aceste versuri din suflet izvorate, si adresata unui suflet drag. Cu imagini care impresioneaza se deruleaza aceste versuri pline de sensibilitate, care impreuna cu fondul muzical potrivit au dus la acest videoclip creat ca de obicei cu maiestrie de catre autorul poemului. M-a impresionat acest poem!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt convinsa ca vei gasi ceea ce cauti...iubirea va triumfa , iar valurile marii albastre vor sterge tristetea ta! Vei fi vaporul mereu pribeag prin marile involburate si pustii, care intr-un final isi regaseste tarmul mult visat, lasand ancora sa cada ...acolo unde trebuie ....pentru a putea simti teren solid si sigur , sub talpile desculte! Hristos a inviat! Paste luminat !Cu mult drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea, adevarata iubire nu moare si oricat ai fi de departe de persoana iubita gandurile se impletesc, dorul creste, in tine si in sufletul tau pereche fericirea este cea care va dainui. Si daca iubirea dintre cei doi indragostiti si frumusetea iubitei si a acestui sentiment nobil nu are pereche in lume, atunci inimile lor se vor uni intr-o singura fiinta. Iubirea, da, iubirea va invinge! Versuri pline de dorinta, de caldura sufleteasca, din inima pentru inima, se impletesc pe linia melodica ingemanata cu ele, in videoclipul pe care poetul l-a creat si care iti incanta privirea si auzul. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca esti departe pentru un timp de femeia iubita focul dragostei nu se stinge, pentru ca flacara iubirii este intretinuta de sufletul celor doi a caror inima bate si pentru unul si pentru celalalt. Aceasta este adevarata iubire, este viata unita intr-o singura fiinta. Iar divina frumusete a iubitei te face sa nu uiti clipele de iubire si nici ea nu le uita cu siguranta. Versuri ca de obisei pline de lirism, de sentiment curat, imagini minunate pe fond muzical placut, un video-clip care ne-a incantat. Va multumim, ne-ati facut o bucurie mare ca sarbatoare importanta pe care religia ne-o da, sfinta zi de Pasti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar intr-o dragoste adevarata iubitul isi asteapta sau isi cauita iubita, neasemuit de frumoasa si isi aminteste de clipele petrecute impreuna aflandu-se departe de ea. Frumoase versuri scrise cu cerneala sufletului, asociate cu imagini si muzica placuta care te indeamna sa meditezi. M-a uimit acest poem si clip, ca de altfel toate celelalte create de poetul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci te gandestin la femeia iubita cand dragostea din inimi este adevarata si frumusetea ei divina te cheama. Din suflet pentru sufletul drag versurile poetului se contopesc cu imaginile pe muzica duioasa aleasa de poet in videoclipul creat ca de fiecare data cu pricerepe. Deosebit atat clipul cat si poemul.

    RăspundețiȘtergere

  7. Clipul,textul si muzica sunt de o sensibilitate deosebita,le simt ,le traiesc,ma patrund.Atunci când un om minunat te iubește , până și felul în care-ți rostește numele e diferit.
    Poate va veni o zi cand vei realiza ca iubirea ti-a plecat... tinandu-ma de mana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca zâna fără basm, îţi chem neştirea
    Cu un pocal de cer în braţe dulci
    Mă răscoleşti când glorii îmi aduci
    Şi îmi pictezi pe frunte nemurirea...

    Când plânge universul de-nserare
    Să ne-amintim de nopţi de catifea
    Tu poartă-mă pe undeva, cândva
    Prin mările de maci fără culoare...

    Un zbor în doi - ce inedită stare
    Un zbor în doi - ce stare fără nume
    Când ne gustăm zidirea-ntre hotare.

    Eu te aud când strigătul se teme
    Să nu rămână-n gând întemniţat
    Şi te aştept să-ţi intru în poeme...
    Cu tot dragul Ludmila

    RăspundețiȘtergere