Persoane interesate

vineri, 10 mai 2013

Flămând…



Dulceaţa ta iubito e unică în lume,
O recunosc mereu şi pretutindeni,
Ziua pe drumuri, iar noaptea în pat.
Te simt mereu aproape şi când sunt plecat, 
Când sunt departe cuprins de întristare,
Te simt găsind în mine un strop de bucurie.
De îmbrăţişarea ta mereu mi-e tare dor,
Cum dor îmi e de mângâierea ta,
De buzele ce ştiu în mine să trezească
Iubirea, dorinţa şi extazul
În clipele ce curg pline de pătimaş amor.
Sub trupul meu aluneci şi-mi fac în tine cuibul,
Când inimile noastre bat acelaşi ton,
Flămând doar de iubire uit de toate,
Uit de somn, uit de lumea toată
Sărut gura ta lacomă, ce-i place sărutată…

7 comentarii:

  1. Iubita este unică în lume atunci când dragostea este adevărată, când celui care o iubește ii este inima plină de ea...îi este dor de ea...dor de ei doi...și ochii îi sunt grei de-atata alean și visare, de doruri vibrând...așteptând-o in tăceri să plutească cu dragostea lor...în miresme de iubire. Minunate versuri dedicate de către indrăgostit femeii iubite: "Flămând doar de iubire uit de toate, / Uit de somn, uit de lumea toată / Sărut gura ta lacomă, ce-i place sărutată…" Versuri pline de dragoste și dor, imagini care se deruleaza pe muzica duioasa în videoclipul creat de poet. Minunat! Iubirea, da, este viața!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nespus de fericita trebuie sa fie o femeie atunci cand iubitul ii face o astfel de declaratie. Dar si el nu i-ar spune asa ceva daca nu ar simti ca inimile lor "bat acelasi ton", cum spune in vers poetul.Poemul si imaginile din videoclip, pe muzica aleasa de poet te incanta. Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par adormite in armonia raiului (W. Shakespeare)
    Și cum in iubire intotdeauna sunt doi, la declarația de dragoste minunată a iubitului: "Dulceaţa ta iubito e unică în lume,.../ Flămând doar de iubire uit de toate...", de ce nu i-ar răspunde și iubita la fel?:
    "Îmi despletesc azi gândurile toate / Pe umeri de speranțe-n dor de bine / Mi-s ochii goi iar buzele-mi uscate / Se răcoresc mereu cu dor de tine. / Te chem în zori, te chem în fapt de seară. / De-mi ești aproape sau te-ai rătăcit / Iubirea mea de-a pururi te-nconjoară!"
    Un poem deosebit, foarte atent fiind poetul atunci cand versurile le impletește cu muzica si cu imaginile în videoclip. Astfel, cu admirație, cu sensibilitate, poetul a creat poemul si videoclipul și le dăruiește din suflet pentru suflet, ca de fiecare data!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand doua inimi bat in acord total, dragostea este vie si puternica, iar cei doi uita cu adevarat de toate, se au doar pe ei in sarut si in iubire. Minunate versuri, pline de dor si drag, imagini la fel oferite noua, celor care va citim poemul si vizionam clipul. O seara buna asa cum ne-ati facut-o noua domnule poet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puterea dragostei sta in doua inimi unite prin iubirea adevarata. Versuri care m-au impresionat, iar videoclipul creat de autor pe fondul muzical ales este deosebit. Un poem ca toate celelalte, daruite celor care iubesc si sunt iubiti/iubite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domnule Aurel V. Zgeran
      Va multumesc pentru deosebitele dumneavoastra cuvinte de apreciere, care sincer mi-au mers la inima si suflet.
      Cu drag si cu pretuire Tranafirul

      Ștergere
  6. Flamand de dragoste fata de poersoana iubita, unica in lume, frumos spus. Versuri, imagini, muzica, deosebite, un videoclip creat de poet ca toate celelalte pe care ni le ofera cu drag, noua iubitorilor de poezie. Multumiri, atat va putem spune!

    RăspundețiȘtergere