Persoane interesate

sâmbătă, 18 mai 2013

Mi-e dor mereu de noi…



Mi-e dor de tine şi mi-e dor de noi,
Mi-e dor de timpul petrecut în doi,
De a tale răguşite şoapte
Ce mă-nfiorau noapte de noapte…

Aş vrea să dau timpul înapoi,
La nopţile trăite de-amândoi…
Mi-e dor de toate, mi-e tare dor
De lungile noastre nopţi de amor…

Aştept cu nerabdare clipa,
Când la tine-n braţe, iar mă pierd
Şi contopiţi cu toată fiinţa
Dorinţa mea să se-mplinească…


8 comentarii:

  1. Mi-e dor mereu de noi....
    Acest poem pare un dar al zeilor,aripa unui inger ce vegheaza si ocroteste puritatea sentimentelor celor ce se iubesc.Iubirile adevarate nu se nasc,ele continua doar sa existe. Dragostea este spaţiul şi timpul măsurat cu inima....cand iubesti totul in jur este izvor inepuizabil de iubire.
    "Buonanotte Amore-Il silenzio".... o inbinare perfecta a muzicii,imaginilor si soaptelor de dor ce ma invita la dans.... caci dansul este limbajul ascuns al sufletului, este poezie tacuta,este poezia pasilor.

    "iubirile nici când nu mor,
    chiar dacă uneori murim de dor
    şi totuşi iubirea pentru fiecare
    se transformă-ntr-o dulce aşteptare,
    o binecuvântare"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e dor mereu de noi - o dulce mângâiere de suflet ivită ca o lumină desăvârșind linia destinului în frumusețea iubirii... In dragostea adevarată nimic nu se uită se gândește cu toată puterea sufletului la impliniri de vise, iubitul inconjurandu-si iubita cu grijă în trăiri sincere și pure și-n adorație fără sfârșit care ii mângâie liniștea fiecărei clipe. "Aştept cu nerabdare clipa, / Când la tine-n braţe, iar mă pierd /Şi contopiţi cu toată fiinţa
    / Dorinta mea sa se implineasca." Nici nu exista alt fond muzical mai potrivit decat LINISTE, totul se petrece in soapte, NOAPTE BUNĂ...șoapte știute doar de cei doi care se iubesc cu adevărat. Poem, imagini, muzica, SUPERB!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarata fericire se afla in iubire...cand doresti ceva din toata inima se implineste. Versurile poetului, imaginile si muzica aleasa spun totul,foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un dor, o dorinta care se implineste cand iubirea este profunda. Versurile sunt pline de sinceritate iar videoclipul si melodia aleasa aduc linistea indragostitilor.Dragostea este datatoare de viata, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimic nu este mai minunat decat bucuria pe care o dă sufletului iubirea, iubirea sinceră, adevărată. Plin de dor gândul celui care iubește se indreaptă spre persoana iubită, așteptând cu nerăbdare clipa în care contopiţi cu toată fiinţa dorinţa să i se-implinească. Lumina vie în suflet dă putere, parfumul ei este alinat de speranța nesfârșită care duce în șoapte, în liniște deplină spre iubirea adevărată. Videoclipul creat de poet pe versurile sale pline de dragoste și dor în liniște încântă privirea și auzul, cuvintele fiind prea sărace pentru a exprima ceea ce simți.
    Mi-e dor mereu de noi... in LINIȘTE, PACE ȘI ARMONIE...
    Aştept cu nerabdare clipa,
    Când la tine-n braţe, iar mă pierd
    Şi contopiţi cu toată fiinţa
    Dorinţa mea să se-mplinească…

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand gandirea este pozitiva ceea ce iti pui in gand se implineste. Ganduri frumoase, pline de dragoste si dor fata de persoana iubita. Poemul, videoclipul si muzica sunt deosebite domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat poem, gandul curat al indragotitului plin de iubire si dor, nerabdator ca dorinta sa i se implineasca alaturi si impreuna cu persoana iubita. Deosebit este clipul realizat pe aceasta superba melodie, pe care se impletesc foarte bine versurile duneavoastra domnule poet cu imaginile. Ne-ati oferit un dar ca pentru o zi de duminica, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dorul fata de persoana iubita nu poate sa il opreasca nimeni. O iubirea adevarata te duce acolo unde inima te indeamna. Asculi glasul inimii tale si dorinta arzatoare iti este idepinita. Versurile pline de dragoste si de dor, imaginile care se deruleaza pe un fond muzical duios au dus la realizarea de carte poet a unui video-clip deosebit.

    RăspundețiȘtergere