Persoane interesate

luni, 17 iunie 2013

Dorul infinit


 ...Mă ţine dorul infinit,
În ploaia care mă-mpresoară
Cu vânt şi frigul de afară.
Te-aştept purtat de-un vis trăit...

Eşti muza mea din depărtări,
Eşti darul care l-am primit,
Eşti fata care m-a iubit,
Eşti glasul cristalin din zări,

Eşti sărutul care m-a vrăjit
În noaptea plină de mister
Cu stele luminând pe cer.
E seara-n care ne-am iubit!


12 comentarii:

  1. Ahh,,,,dorul ...un cuvant mic dar atat de plin de incarcatura emotionala...dorul de cineva drag este tare greu de exprimat in cuvinte..doar sufletul nostru stie bine ce inseamna un " mi-e dor de tine!"
    "cuvantul "dor" este specific poporului roman si nici un alt popor nu mai are un astfel de cuvant care sa defineasca un astfel de sentiment. Dorul izvoraste mereu din iubire.... de aceea cel mai mult ne place la acest sentiment ca reprezinta o bucatica din inima noastra si mai mult decat atat reprezinta faptul ca am daruit o parte din inima noastra."
    Frumos totul stimate poet...sublim..multumesc din suflet pentru delectarea simturilor...in ciuda zilei de LUNI!! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  2. Versurile poetului sunt pline de DORUL INFINIT cu imagini pe care trompeta le împletește. Se strecura prin palele de vânt dorul din dor ivit, iar depărtare... doare cumplit...Când doar lumina limpede-n cuvânt alină dor din dor, rostind chemarea...iubirea se înfiripă și rămâne.
    Versuri izvorâte din inimă pentru inimă.

    RăspundețiȘtergere
  3. EXCELENTA INSPIRATIE..FRUMOS CLIPUL..FELICITARI....

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este dorul infinit, mai ales cand departarea se afla intre cei care se iubesc, dar mai exista inima care stie sa raspunda acestui sentiment si rabdarea care ii va aduce in cele din urma alaturi pe cei doi. Versuri care reflecta dorinta, sufleteasca. O poezie de suflet si un instrument care vesteste intotdeauna ca linistea se asterne curand. Poetul este poet, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu poate traduce acest cuvant, dar stim cu totii ce este dorul, dorul infinit, care te prinde mai ales atunci cand esti departe, departe de casa, de cei dragi si mai ales de persoana iubita. Instrumentul care il preferati din cate stim este vestitor al lucrurilor placute, iar noi din inima dorim sa va vesteasca si pe dumneavoastra si pe toti cei care se iubesc numai de bine! Versurile sunt pline de sensibilitate, aceea sensibilitate care va caracterizeaza stimate domn. Va multumim, ne incantati de fiecare data cu poeziile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din dragoste se naste dorul infinit, care crește atunci când două inimi sunt departe, dar numai ca distanță. Cu cât iubirea este mai mare ea rezistă atunci când cei care se iubesc știu să o pretuiasca. Versurile sunt pline de dor, de acel dor infinit cum spune poetul, si se impletesc cu imaginile din videoclip pe fondul muzical care iti linisteste sufletul si îți da incredere. Frumoasa poezie, m-a impresionat poetul nostru cu acest dar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dorul te cuprinde cand nu te astepti, dar dorul din dragoste este cel mai puternic. Versurile vin din suflet pentru suflet, din inima de poet pentru noi cei care iubim si stim ce este dorul. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Versuri pline cu adevarat de dor. Dor de tine, de iubire, dor de noi iar imaginile si muzica sunt la fel pline de dor si duiosie. Frumoasa poezie si videoclip, m-a incantat domnule poet!

    RăspundețiȘtergere
  9. Versuri pline de dor si dragoste...Apreciez talentul, daruirea si munca depusa, un blog interesant, multumesc, succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule George Muresan,
      Vă mulţumesc, atât pentru lecturare, cât si pentu frumoasele cuvinte de apreciere.
      Cu drag şi cu preţuire.

      Ștergere
  10. Dor infinit - dorinţa renaşte în dorul aprinsei iubiri.
    Minunate versuri, un dar din inima poetului care arde de mult timp pentru poezie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dorul infinit ,cuvinte alese , simtite in profunzime cu aceeasi intensitate cu acelasi dor.
    Iportant e ce transmiti prin versurile tale,transmiti iubire,daruire ,pasiune,totul invaluit in talent ,muzica si imagini ce ma poarta in minunatul taram al iubirii.
    Inima iti arde de iubire, transformi iubirea in poezie , facandu-ne partasi al minunatelor poeme. Departarea de acest colt de rai ma facut sa simt si sa inteleg profunzimea dorului!

    RăspundețiȘtergere