Persoane interesate

miercuri, 12 iunie 2013

Visăm cu ochii larg deschişi…



Îmi place să visăm cu ochii larg deschişi
Şi cu mâna-ncurcată în părul lung al tău.
Încetişor să-ţi mângâi umărul gol,
Cu ochii ţintuiţi admirativ pe trupul tău,
Gata mereu, pudic, să te-acopăr cu trupul meu.
Cu palma mea curioasă alunecând încet,
Pe formele pline curbate şi domoale
Şi răsuflarea mea fierbinte
Ivită printre şoapte răguşite.
Pe întuneric te ridic in braţe
Şi-n  pieptul dezgolit simt inima că-ţi bate ...
Ca o liană-ţi învălui trupul fremătător
Sărutându-ţi gâtul graţios,
Te simt cum cu braţele şi cu picioarele
Oftând, mă strângi la pieptul tău bogat.


14 comentarii:

  1. Visăm cu ochii larg deschiși... Dragostea este reducerea întregului univers la o singură făptură...A iubi înseamnă a avea lumină în ochi şi a auzi o muzică divină…frumusețe de neatins decât cu sufletul. Așa este, nu există ceva mai mare decât fericirea desăvârşită pe care o dă sufletului iubirea. Îți dăruiesc în fiecare clipă gând frumos ce-n liniște doresc să te-mpresoare...din apa vie a sufletului meu îți dăruies iubire lină...Versurile, glasul inimii, muzica le împletește...VIVO PER LEI...pentru EA...pentru MUZICĂ...pentru IUBIRE. SUPERB!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa visezi cu ochii deschisi, sa iti vezi iubita sau iubitul asa cum o simti, cum il simti, asa cum o ai sau il ai in inima ta este minunat. Poemul, imaginile si muzica spun totul. acest poem este dedicat celor care stiu cu adevarat ce este iubirea, minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. De fiecare data ne incantati. Acest poem spune multe si mai ales ceea ce siti atunci cand esti cu persoana iubita. Sa vezi cu ochii ceea ce simti in sufetul tau sau invers este deosebit! Si mai ales sa iubesti cu adevarat, asta conteaza foarte mult. Poemul, si videoclipul pe care le-ati creat ca de fiecare data din suflet pentru suflet este un dar pentru toti cei care va citesc si in mod special noi va multumim domnule poet Anton Klein. Si daca ne permiteti, la multi si fericiti ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din toata inima, atat pentru urarea dumneavostra prilejulita de ziua mea onomastica, cat si pentru faptul ca imi cititi si viziomati cu atata placere tot ce postez eu pe acest blog.
      Cu drag si cu pretuire

      Ștergere
  4. Visăm cu ochii larg deschişi...dragostea nu are varsta pentru ca inima nu are riduri.Iubirea este acel sentiment care ne face sa simtim ca traim.
    In spatele acestor versuri cu vise, bucurii si sperante,a imaginilor si muzicii,exista...
    UN SUFLET !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine se spune sa deschizi bine ochii...Un titlou bun, iar versurile, da, ceea ce vezi trebuie sa simti, trebuie sa traiesti alaturi de persoana iubita. Poemul, imaginile si muzica m-au incantat. La multi ani cu sanatate, domnule Anton Klein!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anton ,permite-mi si mie sa-ti urez de ziua ta onomastica, multi ani cu fericire . Porti un nume predestinat, deoarece si tu asemeni SF.ANTON ne daruiesti iubire,bucurii si ne faci sa credem in minuni !
    La multi ani ,fericire si impliniri !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doua stari strans legate: a vedea cu ochii larg deschisi si a simti ceea ce vezi. Si mai ales cand este vorba despre dragoste. Interesant poem si videoclip, iar muzica, da, iubirea are nevoie de muzica si de poezie. Numai bine stimate domn, astfel ca sa ne incantati si de acum inainte cu poemele dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este...intelept se spune sa deschidem bine ochii, sa-i tinem larg deschisi...sa ne bucuram , sa traim frumos ceea ce vedem si ne place , iar atunci cand nu reusim sa vedem , ci ne bazam doar pe intuitie sau vorbe , ne bucuram de ceea ce intuim, speram , citim sau auzim .... dar pastrand rezerva cuvenita!! Frumos totul, asa cum ne-am obisnuit noi, cititorii fideli! Tot inainte! O zi binecuvantata , de bun augur si implinire! Hristos s-a inaltat! Cu consideratie, Magda

    RăspundețiȘtergere
  9. Ochii vad, inima cere si nu minte niciodata...asadar cand ceea ce vezi place, inima aproba. Frumos poem, frumos videolip, multumim domnule poet, sa aveti parte numai de bine si sa ne mai incantati si de azi inainte cu ale dumneavoastre stihuri din suflet oferite noua cititorilor iubitori de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Visam la ce e frumos, la dragoste curata, sincera, iar atunci cand ea ne este impartasita suntem fericiti. Poemul, imaginile si muzica, toate alcatuiesc videoclipul creat de poet si care te face sa speri...speranta nu se pierde niciodata. Multi ani cu fericire va doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot dorul și toate sentimentele își află locul în inimă, iar glasul ei spune totul. Ne place să visăm cu ochii larg deschiși, admirând frumosul... Nimic nu poate fi mai minunat decât nopțile și clipele în dragoste ancorate cu fericirea în iubire trăită în doi. Pentru iubire se trăiește, ea este cea mai dulce parte a acestei vieți. Versuri pline de dragoste, de dor și de dorința îndrăgostului față de cea pe care o adoră. Un poem și un videoclip, create de poet și dăruite din suflet pentru cei care iubesc și cred în acest sentiment nobil, iubirea. Pentru iubire trăiește, să fii ca versul pe o muzică duioasă...VIVO PER LEI!
    Sufletul să-ți fie plin de bucurie, Anton, la multi ani cu sănătate și fericire!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumesc tuturor cititorilor şi tuturor cititoarrelor mele pentru frumoasele urari cu prilejul zilei mele onomastice.
    Cu drag şi cu preţuire

    RăspundețiȘtergere
  13. P.S.
    Am sa continui sa visez cu ochii deschişi
    Doar nimeni nu poate pune stavilar, dorintei de a rămâne uniţi în ideal şi sentimente,
    Chiar daca timpul trece,
    Nu ne putem schimba... iar Speranta sa o alungam in a haului aval....
    Poate sunt persoane care ne doresc, ne vad oameni obişnuiţi
    Insa forţa iubirii ne ridica la rangul de personalităţi,
    Şi doar datorită noua , vom rămâne aceiasi tineri inocenţi
    În toata aceasta mare umană de obişnuiţi.
    Cu simpatie,
    Magda

    RăspundețiȘtergere