Persoane interesate

duminică, 9 iunie 2013

Eşti singură la noapte?


Eşti singură la noapte?
Să stai numai cu mine
Şi cu tandreţe-n şoapte,
Să mă opreşti la tine.

Să fie noaptea noastră
Desăvârşită-n doruri,
Privesc ca prin fereastră 
Pătimaşe amoruri.

Şi noaptea cea fierbinte
De seară până în zori,
O vom păstra in minte
Cu gingaşi, calzi fiori.

Tu noapte, noapte  lungă
Hai azi! Nu te-ai mai sfârşii,
Nici viaţa să nu ajungă,
Spre a o desăvârşii…




8 comentarii:

  1. Să fie noaptea noastră / Desăvârşită-n doruri,
    ...viaţa să nu ajungă, / Spre a o desăvârşi… Cu sinceritate este exprimată dorința arzătoare a îndrăgostitului. Imaginile și versurile se împletesc duios cu linia melodică în vidoclipul creat. Minunată este poezia și videoclipul, daruri oferite de poet celor care iubesc și sunt iubiți. La fel, plină de sensibilitate este și "Romance violin".

    RăspundețiȘtergere
  2. Un dor si o dorinta minunata, ca ce este mai frumos decat iuubirea?! Versurile si videoclipul create de poet sunt de asemenea deosebite. O duminica placuta tuturor si ne bucuram cand citim astfel de poezii oferite de dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Poetul Fernando Pessoa, spunea că poetul este un simulator. El simulează atât de bine iubirea şi durerea, încât ajunge să sufere din cauza durerii fictive pe care o încearcă şi ajunge să creadă că într-adevăr iubeşte. Poetul este un mare actor al sentimentelor.
    Eu spun ca e minunat ceea ce transmit poemele tale, ma fac sa visez ,sa-mi imaginez o viata pe care mi-am dorit-o,sa simt fericire, iubire, daruire si dor.
    "A iubi nu inseamna sa posezi, a iubi inseamna sa apreciezi.."
    ROMANCE VIOLIN,o alegere minunata caci poezia ,muzica si dansul nu pot fi despartite,le simtim si le traim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand iubesti cu adevarat dortinta se implineste si cu siguranta noptile nu se vor sfarsi, dragostea va dainui. Frumoasa poezie ne-ati daruit domnule poet, la fel videoclipul si melodia care il insoteste. Va suntem recunoscatori pentu ce faceti pentru noi cei care va citim si va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dorinta indragostitului ca noaptea de iubire sa nu se mai sfarseasca este prezentata in versuri si in imagini care se potrivesc intrutotul. Atat poezia cat si videoclipul, ambele create de poet m-au icantat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca un vis este aceasta dorinta, dar mai mult decat intr-un vis atunci cand doi oameni se iubesc ea se implineste. Poezia, imaginile si clipul realizat de poet sunt deosebite. O seara buna tuturor celor care stiu sa aprecieze frumosul si mai ales stiu sa iubeasca.

    RăspundețiȘtergere
  7. În poezie se împletește întrebarea îndrăgostitului: Ești singură la noapte? cu dorința acestuia: Să stai numai cu mine / Să fie nooaptea noastră... noapte lungă... Nici viaţa să nu ajungă, / Spre a o desăvârşii… Versurile sunt pline de sensibilitate, de dor și dorință, de tot ceea ce îți dă sentimentul nobil, iubirea. Poetul aduce dorul mai aproape, cu soarele în privire, deschide ferestrele candorii, cu fiorii viselor și ai inimii, topeşte gheaţa lumii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceasta poezie este un dar al poetului pentru cine iubeste si este iubit.
    Poezia m-a impresionat, versurile sunt pline de sensibilitate, dor si dorinta fata de persoana iubita. Sentimente izvorate din inima, cu dorinta arzatoare ca iubirea sa nu se sfarseasca niciodata.
    Versuri, imagini si muzica duioasa, un videoclip deosebit care iti incanta privirea si auzul.

    RăspundețiȘtergere