Persoane interesate

duminică, 2 iunie 2013

Capăt de drum



Nopţile cu tine-s minunate,
Pătimaş la piept cu drag te strâng,
Cu dor îţi sărut ochii care plâng
Şi clipe în iubire ancorate.

Alături trăim fiecare clipă,
Fericiţi să fim şi să ne iubim.
Toată viaţa în doi să ne-o trăim,
Ascunşi sub a dragostei aripă.

Pe aşternutul presărat cu flori,
Cuprins şi tulburat de dulci fiori,
În jocuri, amoruri îndelungate, 

Aşteptate şi binecuvântate,
Drumurile mele infinite
La tine-n braţe să fie sfârşite.




9 comentarii:

  1. Să fim uniți pentru a fi puternici!Să ne iubim pentru a fi fericiți! Capăt de drum în brațele persoanei iubite. Nimic nu poate fi mai minunat decât nopțile și clipele în dragoste ancorate cu fericirea în iubire trăită în doi toată viața. Versuri pline de iubire, rostiri din suflet pline de dor și dorință, dăruite din inimă, un adevărat balsam, un imn închinat iubirii este acest sonet al poetului care a ales imagini și un fond muzical deosebit. M-a impresionat. Cuvintele sunt prea sărace. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat poem, nu exista fericire mai mare decat iubirea pe care o dai si ti-o da persoana iubita, in bratele careia ajungi dupa o lunga asteptare. Aveti dreptate este ca o binbecuvantare. Versurile, melodia si imaginile pe care le-ati ales pentru a alcatui videocipul se potrivesc foarte bine. Minunat, va multumim pentru acest dar din zi de sarbatoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bolta albastra, infinit de frumoasa ,de intinsa, Este atat de profunda , plina cu nimic si cu plus infinit. Clae spre îngeri,lumină pură, Hau in bezna , fără căldură. Atât de albastra, un smarald imens Ce trimite semne cu sau fără sens.
    Culegem vise cateodata scufundate în mări Adesea idealuri adânc ascunse in noi. Gânduri, speranțe şi alinări Dorințe pure, dulce adevăr Idealuri firave, neîmplinite. Suflete calde, purtate de nufăr Adevăruri crude, frumos împletite. Frumos univers pictat cu-acuarele Culori pale, șterse, fără-nțeles. Vieți firave, câmp cu maci, Așteptând mereu să fie cules. Simple adevăruri despre sperante ,doruri, vise si noi idealuri...toate impletite intr-o cununa...aceea a iubirii si a nemuririi...trupul este firav acoperamant si atat de efemer, sufletul dainuie, tintind mereu catre cer....capat de drum in bratele tale...e paradisul implinirii in doi...o cifra magica si atat de profunda..sa nu o lasam nicicand sa se sinucida...versuri suave, muzica divina, imagini ce ating sufletul in surdina...frumos totul poetule cochetule..te mai asteptam si altadata cu postari in trend...pline de intelesuri , cu subintelesuri, rafinament , distinctie, sensibilitate si atata talent!! Multam iti zic eu tie, ma inclin si zambesc...trimit gand bun , urare calda de drum drept si lumina!! Cu simpatie, Aceiasi Magda

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai in iubirea adevarata sentimentele pot fi aratate astfel iar fericirea va dainui. Versurile, muzica si imaginile sunt impletite cu maiestrie de catre autor.Mi-ati facut o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci cand te asteapta cineva este deosebit de placut, iar cand asteptarea mai are la baza si nobilul sentiment, iubirea, doar de fericire vor avea parte cei doi. Experienta proprie. Sonetul si videoclipul m-au incantat, domnule poet!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubire bibelou de portelan, steptare si dorinta, implinire a visului, ce poate fi mai minunat! Poem, imagini si muzica deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Capăt de drum...Aşteptate şi binecuvântate sperante...
    Vaporul, ancora simbol al sperantei,inceputul fericiri ,tulburatoare imagini.Iubirea ce o traiesti este atat de puternica,de reala ,de profunda, incat darul tau, acest sonet divin este ca o floare oferita fiecarei femei din buchetul imensei tale fericiri . Ma inveti sa simt ca cei ce iubesc cu pasiune,nu imbatranesc niciodata ;pot muri odata cu trecera anilor, dar sufletul lor rămîne tînăr.
    Arta cu care impletesti iubirea ,imaginile si muzica inseamna mult talent,pasiune, munca si daruire.Multumesc poetului si minunatului OM cu suflet mare de artist!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa o lunga asteptare, dragostea este mult mai mare, iar viata traita in iubire alaturi de cine iti este drag se umple de fericirea mult visata. Frumos poem ne-ati daruit, la fel si videoclipul cu imagini si muzica potrivite. Sanatate si iubire, e tot ce va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din clipa întâlniri se simte farmecul vieții. Nu cred că poate cineva să uite nopțile de dragoste. Inimile indrăgostite sunt oglinda cerului instelat, iar aceste versuri sunt pline de sentimente care nu pot fi uitate. Drumul e lung, dar dacă la capătul lui te așteaptă iubirea infinită față de cea pe care o iubești și te iubește, față de cel pe care il iubesti și te iubește, atunci fericirea este deplină. Muzica impresionează, atât fondul muzical din videoclip cât și melodia CABALLOS BAILADORES care îl însoțește. Versurile si imaginile care au dus la realizarea videoclipului mă determină să-i spun poetului că inima îi arde de mult timp pentru poezie. Toate poemele, sonetele, sunt reale și le simți ca vibrații ale inimii pe înțelesul tuturor.

    RăspundețiȘtergere