Persoane interesate

joi, 20 iunie 2013

Declaraţie.


Te doresc la orele târzii…
Zile şi nopţi doar tu să fi
Plapuma şi aşternutul meu,
Dar să nu lăsăm nici un minut,
Fără ca gura să-ţi sărut.
Flămând tot trupul să-l frământ
Şi apoi vom scrie legământ.
Privesc în ochii tăi strălucitori
Mari, adânci, fermecători,
Buze umede, fremătătoare
Cu misterioasa lor chemare.
Trupul tău alb cu văi şi munţi,
Dorinţa ce te cheamă, s-o asculţi,
Să-l mângâi, să-l sărut la infinit
Să nu renunţ o clipă la iubit,
La mângâiat
Şi răsfăţat.
Trupul tău fie coapta pâine
Mereu şi ieri şi azi şi mâine
Cu aromă şi cu gust îmbătător
Curat ca apa de izvor.
O să te sorb dulce nectar,
Să nu treacă nopţile-n zadar.
Să sorb cu a mea aprinsă gură
A iubirii dulce picătură
Şi copleşit de fericire,
Împlinire,
Pe veci îţi dăruiesc a mea iubire…




10 comentarii:

  1. Minunata declaratie de dragoste. de-ar vedea-o toti barbatii, mai putin al meu ca este un dragut! Domnule poet sunteti deosebit, dati niste sfaturi nemaipomenite! Tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stiti cat ma incanta ceea ce citesc aici. Asa ar trebui sa fie toti barbatii, sa-si iubeasca jumatatile pe care cu dragoste le-au ales. Versurile si videoclipul spun tot, iar muzica este la fel de placuta. M-ati incantat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea nemărginită este exprimată în aceste versuri izvorâte din inima poetului. O declarație de dragoste având în final dorința indrăgostitului "...copleşit de fericire, Împlinire, Pe veci îţi dăruiesc a mea iubire..." Talent, muncă, dăruire, pricepere în a realiza videoclipul și a alege muzica, îndemn la fericire, sfaturi prețioase, toate vin din inima poetului pentru cei care înțeleg adevărata poezie, pentru cei care iubesc cu adevărat! Cuvintele sunt prea sărace ca să spun ceea ce am simțit citind aceaste versuri. Superb!

    RăspundețiȘtergere
  4. O Declaratie de nota zece. Sotia cand am citit a ramas fara grai. Da, domnule poet, este un lucru minunat ceea ce faceti. In lumea asta atat de imprastiata din ziua de azi aceasta declaratie este pretioasa. Atat versurile cat si clipul sunt minunate, iar muzica la fel.Ca de fiecare data ne incantati, multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos spus: Pe veci iti daruiesc a mea iubire...O Declaratie cum rar intalnesti. A crede in iubire si in cea sau cel pe care l-ai ales sa iti fie alaturi pe drumul vietii este minunat! Poemul, videoclipul si muzica m-au incantat. Ca de fiecare data ne oferiti numai lucruri frumoase si pretioase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranta nu ar mai exista divorturi daca cei care hotarasc sa fie impreuna s-ar iubi cu adevarat. Iata un sfat dat din tot sufletul, o declaratie facuta cu sinceritate. Un sfat bun dat celor care vor sa fie impreuna cu adevarat pentru toata viata. FRUMOS!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un suflet dornic sa ofere si sa primeasca iubire, pasiune, tandrete, grija , alint...de ce nu? Aceste-s deliciile vietii! Frumos, pasional, senzual domnule poet..tot inainte!!Cu acelasi drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu permisiunea dumneavoastra toate comentariile sunt la subiect, ce as mai putea sa spun decat ca: CINE CUNOASTE, STIE! Domnule poet blogul dumneavoastra este o incantare, repet va apreciez talentul, munmca, daruirea, toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Declarație. Iubire în cuget și în simțiri.
    Pe veci îți voi dărui a mea iubire...eterna fericire...Nimic mai minunat...
    Așa este cum spune poetul, torent de bunătate, trubadur cu rană din iubire, poetul, vindecător tăcut al clipei, aduce dorul mai aproape, cu soarele în privire, deschide ferestrele candorii,cu fiorii viselor, ai inimii, topeşte gheaţa lumii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare zi cu tine,are pagina ei de iubire !

    RăspundețiȘtergere