Persoane interesate

vineri, 7 iunie 2013

Doar marea aşternut…



Te iubesc numai pe tine domnişoară,
Iubesc şi destinul care ne-a unit,
Îţi iubesc şi obrazul rumenit,
Iubesc  şi viaţa de odinioară.

Când cu toată fiinţa ne-am iubit
În zile fierbinţi şi nopţi de amor,
Să uităm de toate,să uităm de dor,
Iar viaţa unul pentru altul am trăit.

Când ne-am întâlnit, ieşeai din  valuri
Şi graţios la dans m-ai invitat
Fericită iubirii mi-ai redat.

De-atunci iubirea n-a cunoscut maluri,
Ci numai spre largul mării ne-a ţinut,
Oferindu-ne doar marea aşternut…



9 comentarii:

  1. Minunat ati prezentat in versuri iubirea de la inceputuri si cum a ramas vesnica intre cei doi, domnule poet. Sonetul este minunat si laa fel imaginile din videoclip ne-au incantat. Multumim pentru aceste daruri deosebite cu care ne fermecati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când doar lumina limpede-n cuvânt alină dor din dor, rostind chemarea...iubirea se înfiripă și rămâne pentru totdeauna: Iubirea n-a cunoscut maluri,/ Ci numai spre largul mării ne-a ţinut,/
    Oferindu-ne doar marea aşternut…
    Un sonet prin care este exprimat sentimentul nobil care îi unește pe cei care se iubesc cu adevărat. Iubirea nemărginită dintre cei doi îndrgostiți, cu sensibilitate este exprimată în versuri inspirate de inima poetului pentru inima celui care citește și de ce nu trăiește clipe de vis, versuri impletite cu imagini și o linie melodică deosebită în videoclip. Plină de aceeași sensibilitate ca sonetul este și melodia cu Nana Mouskouri & Mireille Mathieu - La Paloma. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat sonet si asa este, iubirea daca incepe bine asa coontinua si dainuie intre cei doi - iubirea cu sentimente curate, sincere. Versurile sunt pline de sensibilitate, de dorinta si impreuna cu imaginile pe muzica aleasa potrivit trairilor din sonet aduc in fata noastra un videoclip creat cu pricepere. La paloma - impresioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sentimentele nu se schimba atunci cand cei doi se implinesc in iubire. Sonet, imagini, muzica, toate au inchegat un videoclip creat de poet cu drag pentru cititorii sai. Deosebit este si cantecul care insoteste videoclipul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubireasi trainicia ei se masoara in sentimente sincere, loialitate si pretuire. Apreciez sonetul, si videoclipul creat de poet sin daruit celor care stiu ce e iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar iubirea va fi cu ei si pentru ei, cu cei care se iubesc cu adevarat.Frumos sonet, videoclipul de asemenea, darul poetului pentru noi este superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu pot spune ce ma impresioneaza mai mult,versurile invelite in imagini sau imaginile ce subliniaza sinceritatea versurilor.Fericirea este una singura...cand iubesti si esti iubit !
    Spun si scriu ce simt,scriu ce imi spune inima, doresc sa apreciezi sinceritea cu care imi exprim admiratia si bucuria de-a ma putea refugia in acest coltisor de rai ,visand si ascultand muzica si videoclipurile atat de splendide ,de pline de trairi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te iubesc numai pe tine, iubesc destinul care ne-a unit, cu toată ființa ne-am iubit și unul pentru altul am trăit. Iubirea n-a cunoscut maluri, numai spre larg ea ne-a ținut, oferindu-ne doar marea așternut...
    Sunt deosebite aceste versuri și pline de sinceritate. Și pe cât de sensibile sunt aceste versuri pe atât de pline de dorință și iubire sunt imaginile din videoclipul creat cu măiestrie pe o muzică de vis.
    Poet al iubirii, iubitor de frumos, dăruiești sonete și poeme care sunt ca un balsam pentru suflet tuturor acelora care cu plăcere urmăresc acest blog superb!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar marea ca asternut, nisipul si zarea, suflete in rezonanta, trupuri impletite, valuri izbite, de tarmul de mare, ce fain mi se pare....bravo poetule..tot inainte!!
    Nu pot incheia fara sa atasez cateva versuri deosebite...nu sunt celebre...dar sunt bine ticluite...sper sa placa asa cum imi plac si mie ...cand le citesc sau recitesc!!
    "Ce-ţi spun ţie, mare-albastră
    Tot ce simt, tot ce trăiesc?
    Ce vorbesc cu-a tale valuri
    Şi de ce tu nu vorbeşti?


    Ce te-ntreb mereu pe tine
    Ce să fac, ce să îi spun?
    Ce mă sfătuieşti pe mine
    Dacă tu nimic nu spui?


    Ţi-aş mai spune de-ale mele,
    Dar mi-e teamă că le ştii..
    Apa ta-i plină de ele,
    De ce vrei a le izbi?


    Pe nisipurile-ţi fine,
    Scriu cuvinte..tu le ştergi.
    Ce îmi spui prin asta mie?
    Ce vrei ca să înţeleg?


    Când îţi cânt, tu doar spargi valuri..
    Nu vrei nimic să-mi şopteşti.
    Mă asculţi? Sau mi se pare..
    Nu ştiu, nu vrei să vorbeşti...


    Păsările-n cânt te strigă,
    Malurile te dezleagă...
    Ceva..totuşi mă întrigă:
    De ce-ţi spune "Marea Neagră"?
    Weekend placut doreste Magda tuturor..cu drag!!

    RăspundețiȘtergere