Persoane interesate

sâmbătă, 29 iunie 2013

La tine-i paradisul…



Când mi-ai apărut în cale, am crezut că-i vis.
Frumoasă, graţioasă şi te-am privit cu teamă
Simţind iubirea, la tine cum mă cheamă,
Păreai un înger coborât din paradis.
Mi-eşti dăruită mie, eşti darul meu ceresc?
Să te sărut şi să te strâng, atâta mi-am dorit
Iar dorul ce ţi-l port astăzi, e dor nemărginit
Şi calea către tine acuma n-o găsesc.

Am revelaţia că vieţii mele, tu eşti visul
Şi când suntem împreună, la tine-i paradisul…

10 comentarii:

  1. La tine-i paradisul…Cuvinte culese şi cu dragoste aşterute, dăruindu-ni-le mereu însoţite de dor, simţindu-le unduirea, liniştea gândului frumos în care se cufundă visând. Acolo unde visele şi gândurile se contopesc, iar dorurile stăpânesc iubirea care luminează zarea şi viaţa o inmiresmează, doar armonia stăpâneşte. Dragostea şi dorinţele se împletesc la fel ca în imaginile care se derulează în videoclipul creat de poet pe versurile şi melodia pline de sensibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci cand iubirea este adevarata paradisul este cu tine si cu persoana ibita. Frumos poem, scris cu dor, sensibilitate si admiratie fata de femeie, exact asa cum cel indragostit isi vede iubita. Videoclipul creat de autor pe versuri si pe imagini potrivite se impletesc cu muzica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci cand vezi paradisul in tot ceea ce iubita iti ofera, fizic sau sufleteste, iubirea este adevarata. Frumoase versuri domnule poet, cuprinse de sentiment curat, sensibil, admiratie si inspira multa iubire. Videoclipul creat pe un fond muzical potrivit versurilor incanta privirea si auzul, frumos dar oferit celor ce iubeesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase versuri, pline de iubire, de admiuratie, de pretuire a persoanei iubite, acolo unde cel indragostit se simte in paradis. Dsrul dumneavoastra din aceasta zi de duminica ne-a incantat domnule poet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Paradisul visat , frumos enuntat, in versuri cantat, pe imagini rafinate, senzuale redat...ce mai ramane de spus? Calea daca nu -i gasita...de lumina e ocrotita...o lumanare aprinsa, gand bun si sperante in vise...incet, incet se contureaza...calea inapoi o vegheaza...spre paradisul promis..niciodata proscris! Frumos stimate poet...multumesc din sufletel...semneaza Magda aici frumusel! muahhhh....

    RăspundețiȘtergere
  6. Paradisul este acolo unde este ea sau el, cu iubirea lor adevarata. Mereu ne incantati cu versurile pline de pretuire,sensibilitate si admiratie pentru persoana iubita.Poemul este minunat domnule poet si la fel videoclipul creat de dumneavoastra. Un alt dar din inima oferit pentru care nu putem decat sa va multumim si sa nu uitam cat de frumoasa este dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Versuri pline de sensibilitate inspirate de frumusetea si gingasia femeii. Pe imagini, versuri si muzica, deosebite, poetul realizeaa un videoclip care te incanta.Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. De acord, paradisul este langa cea sau cel pe care il iubesti. Apreciez poemul si videoclipul, sensibilitatea si felul in care stiti darui aceste poeme deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. Trăirile sunt imense în acest poem cu versuri pline de admiraţie faţă de femeie, care se împletesc cu muzica şi imaginile din videoclipul creat de către poet. Atunci când dorul şi gândul sunt pe aceeaşi lungime de undă există iubirea, elixirul vieţii. Şi astfel, două inimi care se iubesc se contopesc într-o singură fiinţă purtând pecetea dragostei pe buze, iubirea fiindu-le călăuză iar sufletul umplându-l cu bucurii. Sunt deosebite versurile, iar ceea ce doreşte poetul doresc mulţi, numai că poetul o ştie face şi în versuri, cărora le dă o formă poetică deosebită cum puţini o pot face.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi umplu sufletul si dorul poposind pe blogul tau, citesc ,privesc si ascult,e divin...plutesc mereu in minunatul paradis al iubirii creat cu maiestrie,talent si multa daruire.
    "Trăiri înmuiate în iubire
    Sentimente scăldate în dragoste. "




    RăspundețiȘtergere