Persoane interesate

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Cumpăna dintre lumi….Mă găsesc la cumpăna dintre lumi, lumea de care fug și lumea la care vreau să ajung, o lume care încă nu îmi aparține, o lume confuză, ideală, o lume de vis.
Acum uitat, resemnat, adulmec parfumul prevestitor de furtună
ș
i mă simt acum între cele două lumi diferite, două lumi care nu mă vor.

Tu ai sim
țit cum ucide tăcerea, răceala, depărtarea și indiferenț
a?
Ucide încet, ucide lent, ucide sentimente, ofile
ște suflete, sugrumă iubiri, erodează tot ce întâlnește trecut, prezent ș
i viitor.
Lipsa de în
țelegere, de comunicare e marele dușman al tuturor. E zidul care te împiedecă să realizezi ceva – oricât e de mărunt acel ceva. Zidul nu are porți în care să bați. Asa că rămâi singur afară vorbind în pustiu, ca apoi, încet, încet să renunț
i.
Tăcerea, răceala, depărtarea, indiferen
ț
a distrug mai mult decât orice cuvinte sau fapte negândite.

Te voi săruta încet,
Te voi săruta dulce.
Încet, buzele mele î
ț
i vor desena buzele, ochii, chipul;
Cu respira
ția ți le voi însufleț
i
Şi î
ț
i voi transmite toate sentimentele ce le-ai stârnit în sufletul meu;
Î
ți voi dărui căldură și liniș
te în suflet,
Î
ți voi oferi toată iubirea din lume, toată iubirea care o meriț
i.
Î
ți voi da cheia grădinii mele cu vise, acel loc tainic care te aș
teptă de mult.
Aş vrea să te iubesc, cum nimeni nu a mai făcut-o, să te iubesc în locurile cele mai frumoase, în toate locurile unde doar visul te mâna până acum.
Vreau să te iubesc a
șa cum numai zeii știu a o face. Să îți sărut fiecare părticică, fiecare literă din tine.
9 comentarii:

 1. Lipsa de comunicare, toleranta, departarea ..parjolesc totul in calea lor..incet dar sigur! Sunt de nedorit intradevar!
  "Îți voi dărui căldură și liniște în suflet,
  Îți voi oferi toată iubirea din lume, toată iubirea care o meriți.
  Îți voi da cheia grădinii mele cu vise, acel loc tainic care te așteptă de mult." Nimic nu poate inlocui astfel de daruri divine..cine le are, cine le primeste se poate considera o fiinta binecuvantata, norocoasa, ...frumos totul draga Tony! O zi sfanta de sarbatoare cu bine, daca sunt sarbatoriti printre noi, printre cei apropiati voua, toate urarile si gandurile mele curate, de bun augur si un sincer LA MULTI ANI!Cu drag, Magda

  RăspundețiȘtergere
 2. Iubirea nu doare, ea doar vindecă rănile vechi, nevăzute și neștiute.
  Gânduri pline de dor şi iubire, gânduri curate, din sufet pentru sufetul pereche: Îți voi oferi toată iubirea din lume, toată iubirea care o meriți. Îți voi da cheia grădinii mele cu vise, acel loc tainic care te așteptă de mult.
  Eşti sincer şi sensibil Tony, deosebite sunt aceste gânduri, însemnări dedicate iubirii-iubitei: Vreau să te iubesc așa cum numai zeii știu a o face. Să îți sărut fiecare părticică, fiecare literă din tine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iubirea, doar ea te ajuta sa treci toate obstacolele din viata. Ganduri deosebite prin care sunt exprimate dorul si iubirea fata de cea pentru care inima indragostitului bate, simte si ii sopteste cat o iubeste. Totul ne-a impresionat! Va pretuim stimate domnule doctor si va multumim pentru acest blog minunat!

  RăspundețiȘtergere
 4. " Ma gasesc la cumpana dintre lumi..."
  Doua lumi atat de diferite!
  Una te cheama ,alta te sperie...si totusi prin vointa ,iubirea invinge !
  Foarte sensibil totul!
  Mult succes si multe impliniri va dorim!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa fii departe de cea sau de cel pe care il iubesti este un chin, dar dragostea adevarata nu te lasa si invingi departarea. Minunate sunt versurie dedicate iubitei, minunate! Totul ne-a impresionat, atat gandurile dumneavoastra cat si muzica aleasa. Va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 6. Departarea da, este grea si in acelasi timp despartirea, dar clipa vine si iubirea isi spune cuvantul. Deosebit este tot ce ati postat dumneavoastra. O seara buna tuturor, cu pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 7. Iubirea doar ea invinge tot ce i se pune impotriva, caldura si linistea sufleteasca sunt date tot de iubirea adevarata. Gandurile dumneavoastra pline de dor si sinceritate ne-au impresionat, Ganduri bune si numai bine din partea noastra, cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 8. Apreciez totul stimate domnule doctor: talent, munca, daruire, sinceritate! O iubire de vis si cu siguranta o veti avea!
  Buna intelegere si dragoste in cupluri! Noapte buna tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 9. Dorul înseamna să te gîndești cu plăcere la ființa iubită cînd ea nu-ți este aproape, e în același timp duioșie și durere, ... înseamnă dovada prezenței fiintei iubite pentru că cei care se iubesc se simt ca două jumătăți ale aceluiași întreg, fiecare îl poartă pe celălalt în suflet .Fiecare gand ,fiecare litera Antony , este o lectie de iubire,stabilitate,armonie si daruire totala.
  Puterea dragostei invinge...
  The Power of Lowe, o demonstreaza.
  "Te iubesc si te voi iubi toata viata,iar daca si dupa moarte oamenii se iubesc,atunci te voi iubi pentru totdeauna."


  RăspundețiȘtergere