Persoane interesate

miercuri, 6 noiembrie 2013

ProvidenţaSunt cavalerul cu ochii negri, părul blond
Şi-n fereastra ta voi veni să bat la noapte,
Să-ţi reverşi iubirea în mii şi mii de şoapte,
Că prin lumea asta sunt eternul vagabond.

De mână te voi prinde sub clarul de lună,
Apoi te voi cuprinde la piept şi te voi strânge,
Să uiţi de toate, să uiţi de inima ce-ţi plânge
Şi numai din iubire să porţi azi cunună.

Şi fremătătoare eşti când în braţe-mi cazi,
Iar eu pătimaş lung te sărut şi te frământ,
Ca în final tu a mea să fi sub jurământ,
Pentru că viitorul tău va începe azi.

Uniţi vom fi din noaptea asta amândoi,
Fericirea de mână pe noi să ne poarte,
Alături să fim zi de zi, noapte de noapte,
Că şi providenţa ne-a predestinat pe noi…


9 comentarii:

 1. Ochii inimii îşi deschid pleoapa spre fericire, doruri înfloresc cuibărindu-se în irisul clipei....Fericirea de mână pe noi să ne poarte, Alături să fim zi de zi, noapte de noapte, Că şi providenţa ne-a predestinat pe noi…
  Superbe versuri, Tony, videoclipul şi muzica aleasă la fel!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Are You lonesome Tonight?"....Alaturi sa fim zi de zi,noapte de noapte,...ca si providenta ne-a predestinat pe noi...
  Providenta ne transforma visul in realitate.
  Antony,in iubirea curata exista o gingasie la care nu pot ajunge cei mediocri.Sublima daruirea ,imaginile ,muzica poemul in intregime te inalta dincolo de infinit ,in paradisul iubirii !

  RăspundețiȘtergere
 3. Un poem de iubire deosebit! Asa este domnule doctor, providenta ne-a predestinat si pe noi si suntem fericiti! Versurile, videoclipul si muzica, toate ne-au impresionat, va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 4. Providenta...da, asa este, si vine clipa cand predestinati fiind iubirea ne uneste! Ne-ati impresionat domnule doctor cu versurile, cu imaginile din videoclip si cu muzica aleasa. Tuturor providenta, predestinare cu iubire nesfarsita!

  RăspundețiȘtergere
 5. Uniti vom fi amandoi ca si providenta ne-a destinat pe noi, minunat poem de iubire stimate domnule doctor. Iubire adevarata si eterna va dorim si le dorim din suflet tuturor acelora care mai stiu ce e iubirea. Videoclipul si muzica aleasa de dumneavoastra sunt la fel, deosebite. Numai bine va dorim si va pretuim!

  RăspundețiȘtergere
 6. Un poem de iubire deosebit. Predestinati... asa este domnule doctor iubirea vine la cei predestinati.Versuri, videoclip, muzica deosebita.Va multumim pentru aceste poeme care ni le daruiti. pentru acest blog pe care il urmaresc cu placere!

  RăspundețiȘtergere
 7. Providenta...predestinatii...cat adevar! Minunat totul, multumim din suflet domnule doctor ne-ati impresionat!

  RăspundețiȘtergere
 8. Un poem dedicat iubirii...uniti vom fi ca si providenta ne-a predestinat pe noi, deosebit! Totul este aici deosebit, un blog al iubirii cu tot ce ne este daruit! seara buna tuturor, cu iubire si implinire!

  RăspundețiȘtergere
 9. Frumos, sensibil, nimic nu e intamplator...firul destinului urmeaza fidel , sinusoida vietii fiecaruia! Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus! Multumesc pentru delectarea rafinata a simturilor, ca de fiecare data! Pupa cu drag, Magda

  RăspundețiȘtergere