Persoane interesate

joi, 7 noiembrie 2013

Un dor nemărginit...
Mi-e dor mereu de şoapta ta
Din clipele în care mă doreai.
De ce mă-nvălui în tristeţe?
În loc să-mi alungi neîmplinirile.
Povesteşte-mi despre iubirea,
Care atunci a-nmugurit în tine,
Despre tot ceea ce însemn acuma eu
Şi iubeşte-mă cum nu ai mai iubit vreodată!
Femeia mea vei fi atunci, când înflorind
Cu un pătimaş sărut îmi vei spune,
Cât de dor ţi-a fost mereu…
Un dor nemărginit de mine…
8 comentarii:

 1. Un poem cu versuri pline de căldură şi sensibilitate, gând curat, dor, dorinţă: Mi-e dor mereu de şoapta ta..imi vei spune,
  Cât de dor ţi-a fost mereu…Un dor nemărginit de mine…
  Superb, Tony, fară cuvinte!

  RăspundețiȘtergere
 2. A gandi este a crede si cum dorul si gandul sunt ale omului, tot el omul simte dorul nemarginit care se naste din iubire. Deosebite versuri inchinate iubirii, este ceea ce va dorim in acest sfarsit de saptamana si nu numai!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un dor nemarginit...plin de iubire, de dorinta, plin de tot ce este frumos! Va multumim pentru aceste versuri minunate, pentru videoclipul creat si pentru muzica stimate domnule doctor. Sfarsit de saptamana cu iubire! Va pretuim si va dorim numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ganduri pline de iubire cuprinse de un dor nemarginit...iubire adevarata!
  Minunat poem domnule doctor ne-ati daruit, va multumim, sfarsit de saptamana cu iubire tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dor nemarginit, o iubire sincera, curata! Deosebite sunt versurile, videoclipul si muzica aleasa! Va multumim domnule doctor pentru toate poemele de iubire daruite pe acest blog pe care il urmarim cu placere.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dor, frumos cuvant si totusi greu de purtat este acest dor nemarginit din iubire sincera, adevarata. Poemul dumneavoastra este deosebit, apreciez talentul si munca pe care o depuneti dmnule doctor pentru a crea aceste videoclipuri, precum si muzica pe care o alegeti pentru a ne incanta auzul. Toate ni le daruiti pe acest blog atat de placut si pentru care nu putem decat sa va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 7. Un dor nemarginit...o greu aceasta dor pe care toti ilsimtim de-a lungul vietii, dorul doare mai ales cand nu esti alaturi de cine iti este drag. Versuri pline de dor, videoclip plin de dor, muzica aleasa la fel, toate domnule doctor ne impresioneaza. O seara buna cu multumiri pentru aceste poezii pe care ni le daruiti!

  RăspundețiȘtergere
 8. Nici o boala nu-i mai grea ca dorul si dragostea...bine se spune!
  Un dor nemarginit este acel dor care te tine departe de cine iti este drag!. Ne-ati impresionat cu aceste versuri domnule doctor!
  Ganduri bune din partea noastra tuturor!

  RăspundețiȘtergere