Persoane interesate

joi, 21 noiembrie 2013

Eşti muza meaEşti muza mea şi-n fiecare clipă
Îmi dai aripi ce mă ridică 
La nivelul trăiri tale
În visele de  umbre si mistere…

Eşti muza mea  cu suflet cald
Şi ochii strălucind lacomi de iubire,
Spre paradis drum să ne deschizi
În visele de  umbre si mistere…

Eşti muza mea şi mereu te chem
În clipele de taină, neştiute
Ţie să îţi  dedic vers după vers
În visele de  umbre si mistere…


8 comentarii:

 1. Versurile acestei poezii sunt pline de respect şi admiraţie, de cuvinte calde. Poetul, vindecător tăcut al clipei aduce dorul mai aproape... pictează pe chipuri aripi din cuvinte... eşti muza mea...
  Toate poemele din acest “Buchet de trandafiri” le simţi ca vibrații ale inimii pe înţelesul tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Esti muza mea....emotie,duiosie si daruire totala.Muzica, imaginile si versurile te patrund ,te fac sa visezi si sa spui:
  " Imi dai aripi ce ma ridica
  La nivelul trairilor tale
  In visele de umbre si mistere..."

  STRANI AMORI cu Laura Pausini o alegere ce armonizeaza perfect cu minunatul poem.

  RăspundețiȘtergere
 3. Esti muza mea spune poetul, iar blogul ne arata ca muza este ea. Da, femeia este muza acestor deosebite poezii dedicate iubirii, iubitei, cu versuri, videoclipuri si muzica la fel de placuta.
  Noi va multumim si iubire va dorim!

  RăspundețiȘtergere
 4. Esti muza mea...deosebita este muza dumneavoastra, muza care va face sa ne daruiti poezia iubirii! Iubirea a fost si mereu va fi cantata in vers si in sufletul celor ce iubesc! Va multumim pentru iubirea daruita prin aceste poezii!

  RăspundețiȘtergere
 5. Minunat stimate domnule doctor, minunata muza aveti, o muza care aduce in vers iubirea, viata, frumusetea si bucuria de a trai! Va multumim din suflet pentru tot ce ne daruiti pe acest blog si va dorim sa fiti fericit! Sfarsit de saptamana placut!

  RăspundețiȘtergere
 6. Muza poetului, faurarul versului este minunata, dovada sunt aceste poezii cu care ne incanta si pentru care ii multumim.
  Apreciem domnule doctor toata munca pe care o depuneti pentru a ni le oferi pe acest blog minunat!

  RăspundețiȘtergere
 7. O poezie dedicata muzei, o poezie deosebita pentru muza care il face pe poet sa creeze astfel de poezii de dragoste. Totul ne impresioneaza pe blogul dumneavoastra, poemele dvs. sunt daruri si sfaturi necesare! Va dorim tuturor sa aveti parte de dragoste, e important!

  RăspundețiȘtergere
 8. Muza chemata de poet sa ii dedice ale sale minunate versuri... Un poem care ne-a placut! Va multumim si va dorim ca muza sa va inspire si de acum ininte sa ne oferiti poeme cat mai frumoase! Cu respect si numai iubire celor care iubesc!

  RăspundețiȘtergere