Persoane interesate

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Flămând…



Dulceaţa ta iubito e unică în lume,
O recunosc mereu şi pretutindeni,
Ziua pe drumuri, iar noaptea în pat.
Te simt mereu aproape, chiar de sunt plecat, 
Când sunt departe cuprins de întristare,
Te simt găsind în mine un strop de bucurie.
De îmbrăţişarea ta mereu mi-e tare dor,
Cum dor îmi e de mângâierea ta,
De buzele ce ştiu în mine să trezească
Iubirea, dorinţa şi extazul
În clipele ce curg pline de pătimaş amor.
Sub trupul meu aluneci şi-mi fac în tine cuibul,
Când inimile noastre bat acelaşi ton,
Flămând doar de iubire uit de toate,
Uit de somn, uit de lumea toată
Sărut gura ta lacomă, ce-i place sărutată…



8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un poem dedicate iubirii, un poem deosebit, asa cum ne-ati obisnuit pe acest blog plin de iubire domnule doctor, un blog pe care il urmarim cu placerea cu care dumneavoastra ni-l daruiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Versuri pline de dor, dorinta si iubire. Asa trebuie sa fim daca ne iubim, sa fim flamnzi de iubire pentru cea sau cel pe care l-am ales sa ne fie alaturi la bine si la rau, la usor sau la greu. Iubire vesnica, numai iubire. E prea putin un multumesc stimate domnule doctor pentru tot ceea ce cu iubire ne daruiti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorinta si iubire... Totul este numai iubire, iubirea pe care o dorim sa fie tot timpul cu noi. Un sfat si un dar ca de fiecare data ne-ati facut din toata inima domnule doctor, iar noi nu putem decat sa va multumim si sa va dorim numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Flamand… de iubirea de razbate din versuri si imgini, din musica pe care este creat videoclipul. Deosebit este totul domnule doctor, un dar ca pentru o zi de duminica, un dar care ne umple inima de iubire! Sa fiti iubit, sa fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un poem diferit,emotionant,e povestea de iubire ce a inceput cu mult timp in urma si de atunci tot ce daruiesti , de la prima până la ultima întâlnire, de la ultima întâlnire până azi nu se va termina în viața asta.
    Antony,esti OMUL alaturi de care nu ti-e teama ca vine dimineata sau ca nu o sa-l mai vezi 10 zile ,un an sau patru,daruiesti frumosul pana la lacrimi. La propriu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubire, numai iubire, viata alturi de cea sau de cel drag cu fericire! Va multumim pentru toate aceste poeme minunate domnule doctor. Va dorim IUBIRE tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Flamand de iubire fata de persoana iubita este ceva minunat, este ceea ce spun aceste versuri izvorate din inima. Am citit si am vazut videoclipul cu placere, am ascultat muzica atat de potrivita cu iubirea din aceste versuri, minunat, totul este minunat!

    RăspundețiȘtergere