Persoane interesate

marți, 19 noiembrie 2013

Iubita mea cu…




…Trupul de zeiţă şi chipul tău de zână,
Vino la mine şi dorul mi-l alină…
Cu ochii strălucitori, iar vocea mângâiere,
Atingerea tandră - o dulce adiere…

Cu braţe moi tu de umeri mă cuprinde
Şi patima din mine o aprinde,
Sânii tăi pentru beţie sunt pahare,
Iar şoldurile-s largi ademenitoare…

Flămând muşc din ale tale buze,
Când mâinile-mi aleargă pe sub bluze,
Iar dorinţele în mine se aprind
Şi trupul gol în braţe ţi-l cuprind…

Lacom privesc faţa ta îmbujorată,
Aprinsă, de iubire răsfăţată...
Iubito la noapte vreau să mă iubeşti,
Aşa cum numai tu ştii, să mă iubeşti…



11 comentarii:

  1. Un poem dedicat cu iubire iubitei, privita cu toata dragostea si admiratia! Totul te face sa simti ca iubirea este si va ramane vesnica! Un adevarat balsam pentru suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat este poemul dumneavoastra! Cata admiratie, ce sentimente calde fata de iubita, cata iubire in aceste versuri! Suntem incantati, citim totul cu mare drag, urmarim videoclipurile si ascultam muzica deosebita aleasa de dumneavoastra! Va multumim pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa iubire, multe sentimente calde cuprind aceste versuri, deosebit este poemul care ni l-ati daruit stimate domnule doctor. Cu incantare incepem aceasta zi, Am citit cu drag, am urmarit videoclipul cu placere iar muzica este deosebita! Un poem minunat, ca de fiecare data iar noi nu putem decat sa va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ai dreptate Doamna Rodica , Tony e mereu in paradis cu iubitele lui ..da,ai dreptate ,e un poem minunat ...clipul si muzica la fel...va simtit in paradis doamna Rodica ?
    Felicitari domnule " doctor " Pia ....Vio.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Un poem deosebit, sentimente reale prin care am trecut si trecem fiecare, mult realism in toate poemele dumneavoastra domnule doctor. Un blog plin de sfaturi intelepte, un blog pe care il urmarim cu placere si va multumim pentru tot Apreciez munca dumneavoastra domnule doctor. Totul este deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un poem dedicat iubirii! Atunci cand sentimentele sunt impartasite totul este minunat si te simti, da, ca in paradis. Totul consta in iubirea sincera, in respect, admiratie si dragoste fata de cel sau cea de langa tine. O zi buna tuturor si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am cuvinte, versurile, imaginile din videoclip si muzica aleasa de dumneavoastra, totul ne-a impresionat! Cu astfel de poeme ne scoateti din mediul acesta nociv, in care nu se cauta decat banul care cumpara pana si suflete si e pacat! Va multumim domnule doctor pentru acest blog, unde simtim ca traim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deosebit poem, ne incantati mereu! Va multumim domnule doctor, toate cele bune tuturor romanticilor! Viata e frumoasa si scurta viata adevarata este iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Urmaresc cu interes fiecare postare ,admir poetul si omul Anton Klein pentru alcatuirea poemelor ,pentru deosebita modestie,pentru munca si pasiunea cu care se daruieste unicei si marii iubiri de-o viata.... POEZIA
    Nu ai fi atat de bun daca nu ai starni pasiuni si trairi !
    Se spune ca artistii au destine care nu trebuie privite ca cele de oameni normali,sarmul lor este ca traiesc bucuria povestilor de viata create magistral si traite din plin,fara limite...
    Pentru tot ce daruiesti, admiratie si gratitudine !

    RăspundețiȘtergere
  10. Versurile si muzica creaza imaginea unei alte lumi, o lume unde domneste dragostea,tot ce e frumos.
    Felicitari.

    RăspundețiȘtergere