Persoane interesate

joi, 28 noiembrie 2013

Suntem aici…



Mai ţii minte  ziua in care am bătut la poarta sufletului tău.
Am bătut încet discret iar tu, mi-ai deschis mirată fără să mă întrebi ce caut. Mi-ai deschis şi m-ai lăsat să intru.
Nu am ştiut ce furtună se va dezlănţui cu fiecare vorba a ta.
Îţi ascultam cuvintele fără suflare, îmi înveleam cu fiecare şoaptă tristeţea ce îmi cuprinsese fiecare colţişor.
Din prima clipă am crezut că visez, că tu eşti lumina ce îmi va arata drumul spre fericire şi ai fost, tu ai fost lumina care m-a ajutat să păşesc zilnic pe cărările întunecate ale vieţii.

Tu eşti a doua femeie din viata mea si cu siguranţă vei fi ultima, ori ce deznodământ va avea povestea noastră. Pentru mine ai fost, eşti şi vei rămâne, aceiaşi femeie frumoasă, deosebită, cu sufletul cald, blând şi sensibil.

Suntem din nou acum aici, In locul in care voiam să fiu.
Suntem aici pentru că destinul aşa a hotărât şi pentru că tu mi-ai oferit răbdare, înţelegere şi timp.

Tu eşti haina care mă îmbracă,
În momente-n care tot mă lasă baltă,
Eşti cea care-ntotdeauna îmi răspunde,
La braţul meu râzând nu te-ai ascunde,
Eşti bandajul care-l pun pe rana,
Când la pământ zac lipsit de vlagă.
Mă faci să mă ridic, mă scutur de ţărână
Şi strâng din nou dinţii gata de-altă luptă,
M-acoperi, mă-nţelegi, mă strângi, mă încălzeşti,
Mă faci să cred că-n doi e mult mai greu sa pierzi.
Mie tu mi-aduci soarele, când afară ploua
Şi mă poţi duce  într-o lume nouă  
Şi poate n-o arat, că mi-e tare greu,
Pentru tine să  fiu doar eu,  pur şi simplu eu…



10 comentarii:

  1. Deosebite sunt gandurile dumneavoastra stimate domnule doctor. Ne-ati impresionat! Ne iubim si ne vom iubi, asa am plecat pe drumul vietii noastre impreuna. Va multumim din suflet si va dorim tot ce ne dorim alaturi de cea pe care o iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste ganduri sunt o declaratie de dragoste, cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Dincolo de orice cuvant! Va dorim sa aveti parte de iubire asa cum stiti sa iubiti! Ne dorim si va dorim tuturor o astfel de iubire adevarata. Va multumi stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez omul, medicul, tot ceea ce ati postat aici, daruri, sfaturi, versuri, ganduri, un blog deosebit, unde ne faceti sa ne simtim ca traim, ca iubim! Sa aveti parte de iubire si de tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ganduri sincere, curate, adresate cu dor iubitei. Cat de frumoasa este IUBIREA!
    Suntem si noi aici pentru ca va iubim si va pretuim inca de la inceput, de cand am descoperit acest minunat "Buchet de trandafiri", prin care ati reusit sa ne oferiti clipe deosebite, pe care sa le petrecem alaturi de dumneavoastra, de minunatele poezii pe care le scrieti si ni le daruiti din toata inima! Va multumim stimate domnule doctor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da are dreptate Doamna Ileana..o declaratie de dragoste inedita, de suflet, minunata! Sa triumfe iubirea , sa lumineze si cele mai intunecate colturi ale mintii si sufletului uman! Un sfarsit de saptamana incarcat de energii pozitive, de armonie , sanatate si iubire va doresc tuturor! Cu drag si pretuire, Magda

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu iubire pentru iubire, acestea sunt gandurile postate si care ne-au impresionat! Sunteti alaturi de cine iubiti si va dorim sa aveti parte de fericire stimate domnule doctor, de fericirea pe care o avem si noi de peste douazeci de ani!
    Iubiti-va, este cel mai mununat, este viata noastra!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericirea deplina este cand iubesti si esti iubit .Cati au gandurile atat de curate si sincere incat sa spuna:
    Tu eşti a doua femeie din viata mea si cu siguranţă vei fi ultima, ori ce deznodământ va avea povestea noastră. Pentru mine ai fost, eşti şi vei rămâne, aceiaşi femeie frumoasă, deosebită, cu sufletul cald, blând şi sensibil.
    Binecuvantat de cea a carei ochi sau stins,daruiesti locul doi femeii care ti-a deschis poarta sufletului fara sa te intrebe ce cauti. Ai invatat sa o iubesti oferindu-i,rabdare,intelegere si timp,ai invatat ca cel mai bun lucru in viata este sa ne sprijinim unul pe altul.
    Pentru tine sa fiu doar eu,pur si simplu eu...


    RăspundețiȘtergere
  8. Fara dragoste nimic nu e. Sentimente calde si sincere, minunat! Eu sunt totul pentru tine, tu esti totul pentru mine, suntem doar noi, o singura fiinta! Suntem aici...cred ca-n doi e mult mai greu sa pierzi.

    RăspundețiȘtergere