Persoane interesate

vineri, 22 noiembrie 2013

Tu eşti





Tu eşti parfumul dulce a iubirii mele
Ce mă învăluie noapte de noapte
Când pe aleea paradisului mă conduci
În miracolul viselor noastre fierbinţi.

Tu eşti oceanul ce-mi mângâie privirea
Ocean care mereu spre larg mă cheamă
Şi cu valuri înspumate mă invită
În miracolul viselor noastre fierbinţi.
 
Tu eşti condorul, ce-n zbor cerul îl atinge
Mă prind de tine şi te rog rămâi cu mine
Să transformăm în clipe veacuri
În miracolul viselor noastre fierbinţi

Tu eşti şi veşnic ai să-mi fi marea iubire 



8 comentarii:

  1. Tu esti marea mea iubire - fara cuvinte! Ce fericire mai mare decat iubirea totala poate exista intr-un cuplu! A iubi inseamna a trai fericiti! Va dorim din suflet fericire in iubire tuturor acelora care iubiti, multumim domnule doctor ne daruiti mereu poeme minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubire si fericire este tot ce ne dorim iar daca am ales acelasi drum asa vrem sa fim unul pentru altul marea iubire a vietii noastre. Multumim din suflet pentru sfaturile de pret care razbat din poeziile dvs. domnule doctor. Cu toata stima noastra, citim si urmarim blogul acesta deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind aceste versuri simti ca traiesti, simti marea iubire! Fiecare vers este plin de dor, dorinta si iubire, cuvinte calde din inima dedicate iubirii. Ne faceti viata frumoasa, ne bucurati sufletele, ne incantati privirile si auzul stimate domnule doctor. Va pretuim si va iubim, toate gandurile noastre bune si numai bine va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebite sunt aceste versuri, nici nu vreau sa comentez mai mult, vreau doar sa va spun ca va multumesc, ne-ati incantat cu acest poem. Iubirea este viata si fericirea noastra. Cu respect, va dorim sambata si duminica numai cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. In acest coltisor de iubire,vis si poezie, imi incarc sufletul cu tandrete si dor nemarginit, cum doar tu le sti simti si transmite .
    Versurile ,muzica si imaginile acestui videoclip ,sunt oglinda sufletului tau,Antony ,un suflet sensibil, cald si sincer.
    Fiecare vers te face sa simti acel fior pe care ti-l da adevarata putere a iubirii.
    Tu esti si vesnic vei fi marea mea iubire....raspunsul poate fi doar unul:
    Tu esti condorul ,ce-n zbor cerul il atinge
    Ma prind de tine si te rog ramai cu mine.




    RăspundețiȘtergere
  6. Tu esti...cat de frumoasa e Iubirea! Versurile spun totul si pe noi ne-ati impresionat! Totul este ca un vis!
    Va multumim domnule doctor, noi suntem deja un cuplu si ne iubim sincer.
    Este minunat cum de condor, de iubita, EL sufletul sensibil si sincer se prinde rugand-o sa ramana impreuna: Tu eşti şi veşnic ai să-mi fi marea iubire - un sfat pe care il pot urma toti cei care iubesc cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu esti...Tu eşti şi veşnic ai să-mi fi marea iubire! Minunat! Aceste versuri spun totul si e bine cand totul este iubire.
    Va multumim stimate domnule doctor pentru poemele daruite, sfaturi pretioase de pe acest blog pe care il urmarim cu drag!

    RăspundețiȘtergere