Persoane interesate

miercuri, 27 noiembrie 2013

Vreau să trăiesc…




Vreau să trăiesc, vreau să iubesc, să visez , să iert, să învăţ să ştiu să iert.
Vreau să-mi las paşii să găsească ei singuri calea spre îndeplinirea viselor, a dragostei.
Nu te gândi la mine, pentru că numai tu eşti în ochii mei, în gândul meu, in inima mea, în sufletul meu, eşti totul şi eşti peste tot în jurul meu. 
Dacă mă vrei, închide doar ochii si ascultă ce îţi spun: te iubesc, te admir, te ador şi te doresc numai a mea mereu.

În iubire, în desfăşurarea momentelor celor mai fierbinţi, mai pătimaşe,   femeia este aceea care caută şi încearcă  să impună o notă de rafinament, să elimine graba, simplificarea sau chiar superficialitatea.
Ea ne dezvăluie nouă bărbaţilor valoarea timpului, îmbinarea între răbdare şi  senzualitate, ne învaţă să prelungim plăcerea, să depăşim simpla mecanică a actului sexual.

Vreau acum să te strâng în braţe, să îţi transmit totala mea iubire şi nemărginirea dorinţei.
Vreau să fi cu mine zi de zi, noapte de noapte, să îţi simt căldura trupului, să te privesc mereu, să te admir, să îţi admir chipul de zână şi trupul de zeiţă, să te sărut, să îţi şoptesc tandre cuvinte de iubire.

Acum pentru mine nu exista o dorinţa mai arzătoare decât să te cuprind în braţe, să te strâng lipită de mine, să simt că respir, că trăiesc prin tine.
Vreau să îţi simt mângâierile pe tot trupul meu flămând şi însetat de tine, să te adulmec şi să păstrez în mine mirosul pieli tale.
Vreau să te simt fierbinte, fremătătoare, să mă iubeşti, să te iubesc, să ne iubim, aşa cum numai noi ştim să iubim.

În noaptea asta şi-n alte nopţi ce vor veni, vreau să îţi aud şoaptele, să mă pierd în tine, în gândurile tale, în visele şi în speranţele tale, să ne iubim cum  ne-am promis, să ne iubim dezlănţuiţi până în zori, când voi pleca încet, aşa cum am venit…

„Tu dacă singură rana nu-ţi legai
cu mâna ta, n-ai unge răni străine
şi nu ai mai jindui după un colt de rai,
de n-ai purta un strop de iad în tine.”








10 comentarii:

  1. A dori sa traiesti astfel langa cea pe care o iubesti este minunat!
    Deosebite sunt sceste randuri stimate domnule doctor, cuvinte pline de drsgoste adevarata! Noi va multumim pentru acest blog pe care il urmarim cu placere. Tutror le dorim o dragoste sincera!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne trezim si adormim iubindu-ne, cat de frumoase sunt aceste ganduri dedicate celei pe care o respecti si o iubesti cu adevarat! Tot ce ne daruiti ne impresioneaza si nu putem decat sa va multumim. Cu stima citim si urmarim coltisorul acesta de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este stimate domnule doctor, traiesti cu adevarat doar langa cine iubesti cu adevarat! Minunate ganduri, totul este minunat aici! Va pretuim si va dorim sa aveti parte de iubire si fericire, aceasta este adevarata viata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea si fericirea merg mana in mana, traiesti cu adevarata doar cand iubesti! Ce cuvinte frumoase, ce ganduri frumoase! Va multumim pentru toate aceste clipe placute petrecute pe blogul dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ganduri pline de dor si de iubire de dorinta de a trai alaturi de iubita!
    Totul ne impresioneaza, sfaturi deosebite sunt aceste postari ale dvs. Un blog plin de poezia iubirii, un colt de rai unde ne simtim atat de bine, va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa traiesc... vreau sa iubesc...vreau sa fii a mea! Minunat! Nepretuite sfaturi pe acest blog al iubirii, va multtumim, cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  7. Impresionant, sensibil, SUPERB!! Felicitarile mele Tonelule! Cu drag, Magda

    RăspundețiȘtergere
  8. "Fericirea si bucuriile vietii nu sunt destinatia calatoriei,sunt chiar calatoria ".
    Vreau sa iubesc,sa visez ,sa invat sa iert...inseamna sa simti cum tot ce ai de la prima intalnire pana la ultima intalnire,de la ultima intalnire pana azi,a inceput cu mult timp in urma si nu se va termina in viata asta. In viata,soarta iti este legata de sansa,trebuie sa alegi doar corect si la timp. Prinsi in cursa nebuna a cotidianului neglijam uneori sa respiram, sa apreciem timpul care ni se scurge printre degete.
    Sa ne iubim ,asa cum doar noi stim sa iubim..... sa fii omul alaturi de care nu ti-e teama ca vine dimineata,ca nu o sa-l mai vezi 10 zile ,un an sau patru. Minunate trairi , te fac sa simti ca traiesti !

    Maria Callas ramane inegalabila in rolul Cio-Cio-San , a carei iubire si sacrificiu se aseamana cu proprile ei trairi......

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb!!!!Ce poate sa fie mai frumos decat sa iubesti si sa fi iubit...

    RăspundețiȘtergere